Binance’den 2 Altcoin İçin Bir Pariteye Vadeliden Delist!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 altcoin’in daha Binance USD (BUSD) paritesini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 27 Temmuz Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Aptos (APT) ve Fantom’a (FTM) ait BUSD marjlı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 17.00’de belirtilen altcoin paritesi için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve 3 Ağustos saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra söz konusu altcoin’in BUSD paritesini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD paritesi bulunmayan APT ve  FTM, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, APT ve FTM için platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre APT son 24 saatlik periyotta %2,8 yükselişle 7,12 dolardan, FTM %6,4 yükselişle 0,247 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Binance’den 2 Altcoin İçin Bir Pariteye Vadeliden Delist! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den 2 Altcoin İçin Bir Pariteye Vadeliden Delist!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!