Binance Bitcoin İçin Beklenen Entegrasyonu Tamamladı, Para Yatırma ve Çekme Açıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) Lightning Network entegrasyonunu tamamladı.

Geçtiğimiz dönemde popüler meme coin Pepe (PEPE) ile başlayan BRC-20 furyasının ardından Bitcoin işlemlerinin sekteye uğramasıyla birlikte Binance, Bitcoin Lightning Network entegrasyonundan bahsetmişti.

Söz konusu hamleyi bugün gerçekleştiren Binance 17 Temmuz tarihli bir blog gönderisinde, Bitcoin için Lightning Network entergrasyonunun tamamlandığını duyurdu. Kullanıcılar artık Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerinde Lightning Network seçeneğinden faydalanabilecek.

Blog gönderisinin detaylarında, kullanıcıların Lightning Network adreslerini nereden temin edebileceklerine dair detaylar verildi:

Binance, Bitcoin’in (BTC) Lightning Network’e entegrasyonunu tamamladı. Bitcoin (BTC) için para yatırma ve çekme işlemleri artık Lightning Network’te açık. Lightning Network’teki atanmış Bitcoin (BTC) yatırma adresinizi “Kripto Yatırma” sayfasında bulabilirsiniz.

Entegrasyon, kullanıcıların daha hızlı ve daha ucuz Bitcoin işlemleri yapabilmesini sağlayacak ve ağın ölçeklenebilirlik sorunlarına bir çözüm sunacak. Bunun da Binance kullanıcılarına daha iyi bir işlem deneyimi ve daha düşük işlem maliyetleri sağlaması amaçlanıyor.

Kısaca Lightning Network Nedir?

Lightning Network, Bitcoin’in ölçeklenebilirliğini artırmak ve daha hızlı, düşük maliyetli işlemler sağlamak için geliştirilen bir ikinci katman protokolüdür. Bitcoin’in ana blokzinciri üzerindeki işlem süreleri ve işlem maliyetleri zaman zaman artabilmektedir.

Bu durum, Bitcoin’in kullanımını sınırlayabilir ve işlem yapmayı pahalı hale getirebilir. Lightning Network, bu soruna bir çözüm olarak geliştirilmiştir.

Binance Bitcoin İçin Beklenen Entegrasyonu Tamamladı, Para Yatırma ve Çekme Açıldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Bitcoin İçin Beklenen Entegrasyonu Tamamladı, Para Yatırma ve Çekme Açıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!