ABD’li Dev Bitcoin Madencisi Açıkladı: Haziran Ayında 979 BTC Üretti, 700 BTC Sattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital haziran ayına dair Bitcoin (BTC) raporunu yayınladı.

Bitcoin madencisi Marathon Digital geçtiğimiz aya dair detaylı ve karşılaştırmalı madencilik raporunu kamuoyuyla paylaştı. Raporda, haziran ayında mayıs ayına kıyasla madencilik getirilerinde %21’lik düşüş yaşandığı belirtildi. Madencilik şirketi haziran ayında 979 Bitcoin üretti.

Rapora göre Bitcoin ağında faaliyet gösteren Ordinal akımının ilgi kaybetmesiyle beraber ağdaki yoğunluk azaldı ve bu doğrultuda şirketin işlem ücretlerinden elde ettiği gelir mayıs ayındaki %11,8 seviyesinden %5,1‘e düştü.

Şirketin Bitcoin madencilik gelirlerinde geçen senenin haziran ayına kıyasla %599 artış görüldü. Bununla birlikte madencilik şirketinin hash oranı bir önceki aya göre %16 artarak 17,7 exahash‘e, kurulu hash oranı ise bir önceki aya kıyasla %8 artarak 21,8 exahash‘e yükseldi.

Marathon Digital, haziran ayında 700 Bitcoin satmayı tercih ederken 1 Temmuz itibariyle bünyesinde toplam 12.538 BTC bulunuyor.

Şirket geçen aya kıyasla üretimde yaşanan gerilemeye hava koşullarını ve işlem ücretlerinin azalmasını gösterdi:

Geçen aya göre üretimdeki azalma, Teksas’ta hava koşullarına bağlı olarak yaşanan kesintilerden ve işlem ücretlerindeki düşüşten kaynaklandı.

ABD’li Dev Bitcoin Madencisi Açıkladı: Haziran Ayında 979 BTC Üretti, 700 BTC Sattı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Dev Bitcoin Madencisi Açıkladı: Haziran Ayında 979 BTC Üretti, 700 BTC Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!