Analistler Bitcoin’de Boğa Bayrağı Var Dedi: İşte Formasyonun Fiyat Hedefi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağımsız araştırma ve yatırım danışmanlığı şirketi Fairlead Strategies analistleri Bitcoin (BTC) grafiğindeki boğa bayrağını işaret etti.

Fairlead Strategies analistleri tarafından yapılan açıklamada, Bitcoin grafiğinde yatırımcıları heyecanlandırabilecek bir formasyonu işaret etti. Yaklaşık 10 gündür 30 bin doların üzerinde konsolide olan Bitcoin’in bir boğa bayrağı oluşturduğunu belirten analistler, bu formasyonun ciddi bir yükselişle sonuçlanabileceğini ima etti.

Boğa bayrağı adı verilen yükseliş formasyonunun tamamlanması için haftalık bazda 31.900 dolar üzerinde bir kapanış gerektiği belirtilirken analizin detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bitcoin kazançlarını bir konsolidasyon aşamasında sindiriyor. Grafikte bir boğa bayrağı oluşuyor ve haftalık bazda 31.900 doların üzerinde bir kapanış bu bayrağı tamamlayabilir.

Boğa bayrağı formasyonuna göre fiyat bayrağın üstünde bir fiyat kapanışı gerçekleştirebilirse bayrağı oluşturan ilk kırılım kadar yükselmesi beklenir. Mevcut formasyonun çalışması durumunda Bitcoin 37 bin dolar seviyelerine kadar %16’lık bir yükseliş performansı gösterebilir.

Analistler Bitcoin’de Boğa Bayrağı Var Dedi: İşte Formasyonun Fiyat Hedefi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Bitcoin’de Boğa Bayrağı Var Dedi: İşte Formasyonun Fiyat Hedefi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!