Çöküşleri Bilen Analistten Korkutan Uyarı: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyelere Düşebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra (LUNA) ve FTX iflasını önceden gören ünlü kripto para analisti Crypto Capo, olası bir düşüş senaryosunda Bitcoin (BTC) için 12 bin Ethereum (ETH) için ise 500 dolar seviyesini işaret etti.

Crypto Capo 23 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, kripto para piyasasına dair ayı piyasası senaryolarının hala ihtimal dahilinde olduğunu belirtti. Analist, olası bir düşüşte Bitcoin için %60 değer kaybıyla 16 bin dolar Ethereum için %63 ile %74 arasında bir değer kaybı ile 500 ile 700 dolar arası seviyeleri hedef verdi.

Analist ayrıca Bitcoin ve Ethereum dışındaki kripto paraların ortalama %60 ile 80 arasında değer kaybedeceğini öne sürerken mevcut durumda birçok altcoin’in 2022 yılındaki düşük seviyelerine geri döndüğünü belirtti.

Bu kapsamda BNB, TRON (TRX), Solana (SOL), Aave (AAVE) ve Polygon’da (MATIC) orta vadeli kritik direnç bölgelerinden short (kısa) pozisyona sahip olduğunu ifade eden Capo, bu pozisyonlar içinde yalnızca TRX’in zararda olduğunun altını çizdi.

Analist piyasanın temel analiz noktasında ise mevcut noktadaki boğa piyasasının geçmişte Binance USD (BUSD), USD Coin (USDC) ve şimdi de True USD (TUSD) tarafından yoktan var edildiğini iddia etti.

İlgili stablecoinler aracılığıyla piyasanın manipüle edildiğini öne süren Capo, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve TRON kurucusu Justin Sun hakkındaki eylemlerinin henüz tamamlanmadığını ve muhtemelen yenilerinin geleceğini söyledi.

Çöküşleri Bilen Analistten Korkutan Uyarı: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyelere Düşebilir! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çöküşleri Bilen Analistten Korkutan Uyarı: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyelere Düşebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!