Bitcoin Şirketinden İlk Altcoin Desteği: Ethereum Hizmeti Başlattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) saklama hizmeti sunan Casa, şimdi de Ethereum (ETH) için hizmet vermeye başladı.

Bitcoin saklama hizmeti amacıyla faaliyet gösteren Casa, hizmetleri arasına Ethereum desteğini de ekledi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, ERC-20 tokenlarının ve NFT’lerin gelecekte hizmet portföylerine eklenmesi için değerlendirildiği bildirildi.

Atılan bu adımla birlikte Casa, hem Bitcoin hem de Ethereum hizmeti veren dünyadaki ilk self-custody (kendi kendine saklama) platformu olarak kayıtlara geçti.

Birden fazla anahtarın bulunduğu çoklu imza (multisig) teknolojisi kullanan Casa, kullanıcılarına güvenli ve gelişmiş bir kripto para saklama hizmeti sunuyor. Çoklu imza teknolojisi sayesinde kullanıcılar eğer bir cüzdanlarına erişimi kaybetse bile bir diğer dijital anahtar sayesinde varlıklarına ulaşabiliyorlar.

Öte yandan hackerlara karşı da kapsamlı bir güvence sağlayan şirket, varlıklar üzerinde işlem yapmak için birden fazla anahtarla onay isteyerek saldırılara karşı sağlam bir görünüm sunuyor.

Casa, kullanıcılarına son güncellemeyle birlikte 5 farklı anahtara kadar imza olanağı getirdi. Şirketin self-custody prensibi, kullanıcıların varlıklarını olası üçüncü taraf ihlallerine karşı koruyor.

Bitcoin Şirketinden İlk Altcoin Desteği: Ethereum Hizmeti Başlattı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Şirketinden İlk Altcoin Desteği: Ethereum Hizmeti Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!