Savcılar “Kadın Düşmanı”nın Davasında Bitcoinlere El Konulmasını Talep Etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Romanyalı savcılar hakkında cinsel saldırı suçlaması bulunan sosyal medya fenomeni Andrew Tate’in Bitcoin’leri (BTC) dahil olmak üzere değerli mülklerine el konulmasını talep etti.

Romanyalı savcılar cinsel saldırı suçlamasıyla hazırlanan iddianamenin bir parçası olarak Andrew Tate‘in 15 mülküne, 15 lüks arabasına, 14 saatine ve 560.000 dolar değerindeki yaklaşık 21 Bitcoin‘ine el konulmasını istedi.

Romanya Organize Suç ve Terörizm Soruşturma Müdürlüğü (DIICOT) 20 Haziran Salı günü yaptığı basın açıklamasında, Tate’in tecavüz ve insan kaçakçılığıyla suçlandığını duyurdu. Romanyalı yetkililerin açıklamasına göre Tate’e ait varlıklara el konulması durumunda varlıkların mağdurları tazmin etmek için kullanılabileceği belirtildi.

Kadın düşmanı mesajlarıyla tanınan bir sosyal medya fenomeni olan Tate 2022 yılının Aralık ayında tutuklanmıştı. Yaklaşık 4 ay boyunca hapishanede tutulan Tate, geçtiğimiz mart ayından bu yana ev hapsinde kalıyor. Mahkeme tarafından sunulan iddianameya göre insan kaçakçılığı ve cinsel saldırı suçlamaları Tate’nin kardeşi Tristan Tate ve iki ortağını da kapsıyor.

Söz konusu davanın birkaç yıl sürmesi beklenirken Romanyalı yargıçların tüm kanıtları incelemek için 60 günü bulunuyor.

Savcılar “Kadın Düşmanı”nın Davasında Bitcoinlere El Konulmasını Talep Etti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Savcılar “Kadın Düşmanı”nın Davasında Bitcoinlere El Konulmasını Talep Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!