Ünlü Analist Açıkladı: Bitcoin Uzun Vadeli Yükseliş İçin Bu Seviyeyi Test Etmeli!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter fenomeni ve kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin’in (BTC) uzun vadeli yükselişi için 28.800 dolar desteğine bir düzeltmenin sağlıklı olacağını söyledi. 

Rekt Capital yakın tarihli bir gönderide, Bitcoin’in 30.000 doları aşmasının ardından yaşanan geri çekilmeyi değerlendirdi. Yeni hafta ile Bitcoin özelinde gerçekleşen geri çekilmeyi düzeltme olarak nitelendiren analist, düşüşün derinleşmesi halinde uzun vadeli yükseliş için 28.800 dolar desteğinin test edilmesinin sağlıklı olacağını söyledi.

Bitcoin haftalık grafiğinde 28.800 dolar bandını kritik bir destek olarak işaretleyen Rekt, fiyatın bu seviyenin üzerinde sağlam bir haftalık kapanış gerçekleştirdiğini ve üstünde kaldığı taktirde yükseliş yönlü ivmenin korunacağını ima etti:

Bitcoin 28.800 dolar desteğinin (turuncu) üzerinde sağlam bir haftalık kapanışa sahip. Bitcoin’deki mevcut düşüş daha da derinleşecekse 28.800’ü yeniden test etmek tamamen sağlıklı olacaktır. Ne de olsa bu seviye birkaç kez test edilen haftalık bir dirençti ve şimdi destek olarak çalışma şansı yakalayabilir.

Öte yandan analiste göre olası bir Bitcoin yükselişi durumunda ilk direnç seviyesi 33.000 dolar olacak. Son boğa piyasasında bir çok kez destek ve direnç olarak görev yapan bu seviyenin kırılması ise belki de Bitcoin’in yönünü belirleyecek önemli bir bölge olan 36-40 bin dolar bandına yükselişi başlatacak.

CoinGecko verilerine göre son 7 günlük periyot içerisinde %0,4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 29.750 dolardan işlem görüyor.

Ünlü Analist Açıkladı: Bitcoin Uzun Vadeli Yükseliş İçin Bu Seviyeyi Test Etmeli! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Açıkladı: Bitcoin Uzun Vadeli Yükseliş İçin Bu Seviyeyi Test Etmeli!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!