Ethereum Balinası 2,5 Yıl Sonra Uyandı: Binance’den Milyonluk Çekim!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık iki buçuk yıldır hareketsiz bekleyen Ethereum (ETH) balinası, ABD’li düzenleyici kurumların Binance’e dava açmasının ardından milyon dolarlık bir işlem ile harekete geçti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan veriler, uzun süredir hareketsiz bekleyen bir Ethereum balinasının dikkat çeken faaliyetini gözler önüne serdi. Kripto para piyasası son günlerde ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) Binance’e karşı açtığı dava ile sarsılırken geçtiğimiz 2,5 yıldır hiçbir işlem yapmayan Ethereum balinası durgunluğunu bozarak Binance‘den 3,45 milyon dolar değerinde 2.000 ETH çekti.

Verilere göre söz konusu adres son olarak 2 Eylül 2020‘de yine Binance üzerinden 1 milyon USD Coin (USDC) çekerek bireysel hesabına aktarım yapmıştı.

Yaşanan bu ve benzeri hareketler hakkında görüşlerini paylaşan birçok analist, benzer güvensizlik ortamlarının özellikle sektörde büyük yatırımlara sahip oyuncuları farklı alternatiflere yönlendirdiğini öne sürdü. Birçok kripto para analisti son günlerde yaşananların piyasa için bir dönüm noktası olabileceği konusunda endişelenirken diğerleri bu gibi balina hareketlerinin sadece bireysel bir karar olabileceğini ifade etti.

Ethereum Balinası 2,5 Yıl Sonra Uyandı: Binance’den Milyonluk Çekim! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Balinası 2,5 Yıl Sonra Uyandı: Binance’den Milyonluk Çekim!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!