Binance’ten Kritik Adım: 1 Milyar BUSD’lik Bitcoin, Ethereum ve BNB Alımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), endüstri kurtarma fonunda bulunan 1 milyar dolarlık Binance USD (BUSD) varlığının Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve BNB’ye (BNB) çevrileceğini duyurdu.

Binance CEO’su CZ 13 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, FTX iflası nedeniyle finansal olarak zor durumda olan şirketler için oluşturulan endüstri kurtarma fonundaki 1 milyar dolarlık BUSD’nin Bitcoin, Ethereum ve BNB olarak dönüştürüleceğini açıkladı.

Kararın stablecoin ve bankacılık sektöründe meydana gelen son değişikliler göz önüne alınarak verildiğini dile getiren CZ, bu kapsamda on-chain üzerinde yaklaşık 1 milyar dolarlık bir hareketi oluşacağını belirterek şeffaflık için aktarım adresini de kullanıcılarla paylaştı.

Paylaşımdan kısa bir süre sonra 985 milyon BUSD’nin aktarım adresine transfer edildiği görülürken fon adresinde ise 18,5 bin dolar değerinden varlık kaldı. CZ, yalnızca 15 saniye süren transferin 1,29 dolar tuttuğuna değindi ve bankalar kapalıyken böyle bir transferin hayal olduğunu söyleyerek kripto para piyasasının avantajlarına da gönderme yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’ten Kritik Adım: 1 Milyar BUSD’lik Bitcoin, Ethereum ve BNB Alımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!