Yargıç, Sam Bankman-Fried’ın kefalet koşullarının çok yumuşak olduğunu söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reuters’ın 10 Mart tarihli haberine göre, Yargıç Lewis Kaplan, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’ın kefalet koşulları sebebiyle endişeli. 

Judge still thinks proposed Bankman-Fried bail conditions too lenient https://t.co/qsfFqJ8Nlt pic.twitter.com/tLhMKMrRax

— Reuters (@Reuters) March 10, 2023

SBF’nin internete erişimi kısıtlanmalı

Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği üzere, ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde görev alan yargıç Lewis Kaplan, SBF’nin akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve herhangi bir video oyun platformu veya cihazı kullanmasının yasaklanmasını önerdi. Teklif, SBF’nin iletişimini internet özelliği olmayan bir telefon ile sınırlandırması gerektiğini belirtti. 

10 Mart’ya yapılan duruşmada Kaplan, SBF’nin “yaratıcı” olduğunu ve kısıtlamalardan kaçınmak için başkalarıyla elektronik ortamda iletişim kurmanın yollarını bulabileceğini öne sürdü. 

“Bunları aşmanın bir yolunu bulabilir ve muhtelemen yakalanmaz”

SBF’nin avukatı Christian Everdell, mahkemeye, hakimin endişelerini gidermek için yeni tekilf üzerinde savcılarla birlikte çalışacaklarını belirtti.

SBF, şu anda 2 Ekim’de yapılması planlanan dolandırıcılık davasına kadar hapse girmemek için mücadele ediyor. Savcılar, SBF’yi müşteri fonlarından milyarlarca dolar çalmakla ve on milyonlarca dolar yasa dışı siyasi bağış yapmakla suçluyor.

SBF’nin 29 Ocak ve 12 Şubat tarihlerinde VPN kullandığının ortaya çıkması da uzun süreli tartışmaları berabeirnde getirdi. Netice olarak SBF’nin VPN kullanımı yasaklandı.

Alameda’nın eski CEO’su Caroline Ellison, FTX’in eski teknoloji şefi Gary Wang ve şirketin mühendislik şefi Nishad Singh, savcılarla birlikte çalışmayı kabul etti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yargıç, Sam Bankman-Fried’ın kefalet koşullarının çok yumuşak olduğunu söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!