Block’un Bitcoin madencilik kiti için sinyaller artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe madencilerin önemi oldukça büyük. Her ne kadar Proof of Work konsensüs mekanizması çok az bir kesim tarafından kullanılsa da işlem gücünde Bitcoin tek başına konsensüsü taşıyor denebilir. Bu noktada en büyük Bitcoin destekçilerinden biri olan Jack Dorsey de bu alanda bir süredir aktif olarak çalışıyor. Twitter’daki CEO’luk görevini terk ederek Web3 şirketi Block’u kuran Dorsey, şimdi ise Bitcoin madencilik geliştirici kiti üzerinde çalışıyor.

Block’un yayımladığı son raporlara göre şirket, geliştiricilerin madenciliği ısıtma çözümlerine, şebeke dışı madenciliğe, ev madenciliğine ve kesintili güç uygulamalarına entegre etmesini sağlamaya odaklanmış durumda.

Block’un Bitcoin madencilik kiti için yeni bilgiler geldi

Madencilik operasyonları her ne kadar genel kullanıcılar için pek fazla gündemde olmasa da kriptoların işleyişi bakımından kritik bir öneme sahip. Öyle ki günümüzde blockzincir teknolojisi üzerinde durulan en önemli konular, ölçeklenebilirlik ve verimlilik odaklı ilerliyor.

Block’un planı ise buradaki geliştirme kitlerini kullanarak bu gelişimi hızlandırmak.

İlk olarak şirketin kurucusu Jack Dorsey tarafından 2021’de Twitter’da paylaşılan bu plan, şirketin şu anda ana odağı olmuş durumda.

Bununla birlikte Block, önümüzdeki haftalarda ve aylarda daha fazla ayrıntı paylaşacağını belirtirken, MDK’nın hashboard ve denetleyici kartı, açık kaynaklı ürün yazılımı, yazılım ve çok sayıda belge gibi temel Bitcoin madencilik teçhizatı bileşenlerini içereceğini de vurguladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Block’un Bitcoin madencilik kiti için sinyaller artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!