DeFi Protokolüne Yönelik Hack Söylentileri: Yerel Token Fiyatı Çakıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Tender.fi’ın platformda olağandışı bir hareket gözlemlendiğini bildirerek borç alımlarını dondurması üzerine yerel token’ı adeta çakıldı.

Tender.fi 7 Mart tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, platformda olağandışı bir borç alındığını ve hack söylentileri sebebiyle borç alma hizmetini durdurduğunu açıkladı. Protokol tarafından yapılan paylaşımla birlikte yerel token’ı TND, 3,44 dolar seviyelerinden %50’ye yakın değer kaybederek 1,76 dolar seviyelerine kadar düştü.

İlk paylaşımın bir saat sonrasında tekrar açıklama yapan Tender.fi ekibi, olağandışı borçlanma yapan adresin sahibiyle iletişim halinde olduklarını dile getirdi.

On-chain analitik platformu Lookonchain’e göre platformdan kaynaklanan bir hatadan faydalanarak işlemi yapan saldırgan, yalnızca 70 dolar değerinde 1 GMX teminat kullanarak 1,59 milyon dolarlık borç aldı.

Coingecko verilerine göre genellikle en büyük merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap’te işlem gören TND, yazım esnasında düştüğü fiyattan toparlanarak 2,9 dolara kadar yükseliş yaşadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Protokolüne Yönelik Hack Söylentileri: Yerel Token Fiyatı Çakıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!