Binance’in ABD’de geçmiş planları ortaya çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe merkezi borsaların oldukça kritik bir önemi bulunuyor. Özellikle son dönemde düzenleyicilerin düzenleme baskılarının artması ile birlikte deyim yerindeyse ince bir çizgide yürüyen borsalar, hemen hemen her adımlarında oldukça emin adımlar ile yürümeye çalışıyor.

2022’de FTX krizinin yaşanması ile birlikte merkezi borsalar üzerindeki güven zincirine de ufak tefek kırılmalar meydana geldi. Doğal olarak borsaların hem günümüz hem de geçmiş hamleleri ince ince inceleniyor. Son olarak The Wall Street Journal’ın paylaştığı son bilgilere göre Binance, 2019’da ABD kolunun yaşayabileceği tehditlerden korunmak için bir takım planlar kurdu.

Haberde ABD’li düzenleyicilerden gelecek herhangi bir davanın Binance’in işi ve yetkilileri için “nükleer serpinti” gibi olacağını vurguladı.

Binance’in geçmişte ABD kolu için yedek planları gündeme geldi

Kripto para sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan merkezi borsalar, özellikle son yıllarda herkesin merceği altında. Binance ise merkezi borsalar denilince akla gelen ilk borsalardan biri. 

Son olarak The Wall Street Journal’ın paylaştığı verilere göre, 2017’de kurulan Binance ve Binance.US, şirketlerin açıkladıklarından daha fazla iç içe geçmiş durumda.

Binance.com’un esas olarak Çin ve Japonya’daki merkezlerden faaliyet gösterdiğini, ancak müşterilerinin beşte birinin Amerika Birleşik Devletleri’nde yerleşik olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in ABD’de geçmiş planları ortaya çıktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!