Shytoshi Kusama, Shibarium’un büyük bir ilgi gördüğünü söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu’nun geliştirici lideri Shytoshi Kusama, Shibarium projesinin büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.

Topluluk ile bir Telegram sohbetinde bir araya gelen Kusama, Shibarium ile birlikte çalışmak isteyen birçok proje olduğunu ifade etti.

Kusama, geçtiğimiz günlerde proje ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ima etmişti.

Binlerce başvuru geldi

Shibarium ile ilgili sunulan forma binlerce başvuru geldiğine dikkat çeken Kusama, bunun için Shiba Inu topluluğuna teşekkür etti ve topluluğun Shibarium ile birlikte daha güçlü hale geldiğini vurguladı.

Shibariım Beta ile ilgili bazı ipuçları da veren Kusama, herkesin davetli olduğunu söyledi.

Kusama, forma yoğun bir ilgili olduğunu ve kendilerine gelen bazı şeylerin “inanılmaz” olduğunu belirtti. Geliştirici, daha fazlasını görmek için sabırsızlandığını söyledi.

Shiba Inu geliştiricisi, kendilerine yapılan her başvuruyu titizlikle değerlendirdiklerini belirtirken, tüm yanıtların da hafta sonu gönderileceğinin altını çizgi. 

“Formu dolduran kişiler, bu hafta sonu bir e-posta alacaksınız. Gönderilen binlerce formun her birine hak etmiş oldukları ilgiyi gösteriyoruz”

Kusama, uzun süredir suskun olmasının sebeplerini de açıkladı. Geliştirici, Shibariıum Beta üzerinde yoğun bir biçimde çalıştıklarını ve bu sebeple çok fazla toplulukla iletişime geçemediklerini vurguladı.

Kusama, son olarak Shibarium’un başlatılmasının ardından ShibaSwap’in platformun resmi DEX’i (merkeziyetsiz borsa) olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Popüler meme token SHIB, yazı kaleme alındığı sırada CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre 0,00001105 dolar üzerinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shytoshi Kusama, Shibarium’un büyük bir ilgi gördüğünü söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!