Robinhood’un Web3 cüzdanı artık App Store’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alım satım platformu Robinhood, Web3 cüzdanını App Store’da yayınladı. Robinhood, bu atılımıyla birlikte toplamda 130 ayrı ülkede IOS kullanıcılarına cüzdan hizmetini ulaştırmış oldu. 

Robinhood’un Web3 cüzdanı IOS kullanıcılarıyla buluştu

Geçtiğimiz gün duyuruda bulunan Robinhood, kullanıcıların çok zincirli ve bireysel saklama cüzdanlarına erişmek için artık listeye girmek zorunda kalmayacaklarını söyledi. Robinhood, ayrıca 2023’ün sonlarında ise cüzdan özelliğini Android’de de destekleyeceğinin sözünü verdi.  

#RobinhoodWallet is now available to everyone with iOS: https://t.co/yUdL8jCgJN pic.twitter.com/q7RIWBJUIT

— Johann Kerbrat (@JohannKerbrat) March 1, 2023

Robinhood, ilk Beta sürümünü geçtiğimiz eylül ayında yayınlamıştı. O tarihten bu yana alım satım platformu, Ethreum’u (ETH) ve cüzdanlar aracılığıyla satın alınabilecek, satılacak ve tutulacak 50’den fazla ERC token’ı ekledi. 

Desteklenen token’lar arasında ise USDC, UNI, MATIC ve SHIB de bulunuyor.

Ayrıca bu token’lar, herhengi bir ücrete tabi olmadan alınıp satılabilecek. Buna ek olarak kullanıcılar, bu kripto para birimlerini merkeziyetsiz uygulamalarla (Dapp) etkileşime girmek için kullanabilecek.

Robinhood Web3 cüzdanının arayüzü. Kaynak: Robinhood.

Robinhood Crypto genel müdürü Johann Kerbrat, Ethereum ve ERC-20 token’larına yönelik desteğin, daha fazla zincirde daha fazla kripto para ve token’a erişim isteyen müşterilere yanıt olarak geldiğini söyledi.

Beta lansmanından bu yana Robinhood Wallet, kullanıcıların Ethereum ve Polygon’daki favori koleksiyonlarını toplamalarını ve saklamalarını sağlamak için NFT token özelliği de ekledi.

Robinhood sözcüsü Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, Robinhood NFT’lerinin Apple’ın dijital ürün ve hizmetlerin uygulamaları ve uygulama içi satın alımları üzerindeki yüzde 30 komisyonuna tabi olmayacağını belirtti.

Robinhood Cüzdanı kendi kendini muhafaza ederken, Web3 kullanıcılarına güvenlik sağlamak için uygulanabilecek bir dizi kendi kendini doğrulama yöntemi de sunuyor.

“Kullanıcılar cüzdanı kullanmaya başladıklarında, uygulamayı her açtıklarında kimlik doğrulaması için kullanacakları Face/Touch ID ya da özel bir PIN belirlemeleri gerekiyor. Ayrıca, cüzdanlarına ve kripto paralarına erişmelerini sağlayan ve tohum cümlesi olarak da bilinen gizli bir kurtarma cümlesi oluşturmaları gerekecek.”

Ne var ki, Robinhood Wallet ile uygulamaya konulan güvenlik mekanizmalarına herkes katılmıyor.

“StamInBlack” adlı bir Reddit kullanıcısı, tohum ifadelerinin iCloud’da saklanması seçeneğinden memnun olmadığını dile getirdi. 

Robinhood Cüzdanını güvence altına almak için ek bir yöntem. Kaynak: Robinhood.

Öte yandan Kerbrat, Robinhood Wallet ile ilgili şu ana kadarki geri bildirimlerin son derece olumlu olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood’un Web3 cüzdanı artık App Store’da
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!