Web3 şirketi GAMI Teknoloji’ye 3.5 milyon TL yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimi ve blockchain sektörü, son on yılda muazzam bir büyüme ve gelişme gördü. 2009 yılında Bitcoin, diğer kripto para birimlerinin ve blokzincir teknolojisinin gelişmesine yol açan ilk merkeziyetsiz kripto para birimi olarak tanıtıldı. O zamandan beri sektör önemli ölçüde büyüdü ve çok sayıda yatırımcıyı, girişimciyi ve işletmeyi kendine çekti.

İlk yıllarda, endüstri büyük ölçüde sınırlı pratik uygulamalara sahip spekülatif bir pazar olarak görülüyordu. Bununla birlikte, teknoloji olgunlaştıkça yeni kullanım durumları ortaya çıktı ve blockchain ve kripto para biriminin çeşitli endüstrilerde devrim yaratma potansiyeline sahip olduğu giderek daha açık hale geldi.

Sektörün büyümesine katkıda bulunan önemli bir faktör, kripto para birimlerine artan kurumsal ilgi. Son birkaç yılda, birçok finansal kurum ve geleneksel yatırımcı, kripto para birimlerinin potansiyelini bir varlık sınıfı olarak kabul etmeye başladı. Bu, kripto para odaklı yatırım fonlarının ortaya çıkmasına ve Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri gibi yeni finansal ürünlerin yaratılmasına yol açtı.

Türkiye de bu alanda en aktif çalışan ülkelerden biri. Son olarak Türkiye’nin Web 3.0 girişimi GAMI Teknoloji de Bulls Girişim’den yatırım almayı başardı.

Web3 şirketi GAMI Teknoloji’ye Bulls Girişim’den yatırım

Blokzincir, finanstan tedarik zinciri yönetimine ve ötesine kadar çeşitli sektörlerde devrim yaratma potansiyeline sahip. Şirketler, iş süreçlerini iyileştirmek ve yeni iş modelleri oluşturmak için blockchain teknolojisine yatırım yapıyor.

Ayrıca, COVID-19 salgını, dijital para birimlerinin ve blokzincir teknolojisinin benimsenmesini hızlandırdı. Karantinalar ve sosyal mesafe önlemleri yürürlükteyken, daha fazla insan çevrimiçi işlemlere ve uzaktan çalışmaya yöneliyor, bu da dijital para birimlerini ve blockchain teknolojisini her zamankinden daha alakalı hale getiriyor.

Kripto para birimi ve blokzincir sektörünün büyümesi, düzenleyici incelemenin artmasına da yol açtı. Dünyanın dört bir yanındaki birçok hükümet, kripto para birimlerinin ve blokzinciri teknolojisinin nasıl düzenlenebileceği ile boğuşuyor. Bu, sektör için bazı zorluklara yol açtı, ancak aynı zamanda daha sorumlu ve sürdürülebilir büyüme için fırsatlar da yarattı.

Türkiye’de Web3 ve blokzincir alanında faaliyet gösteren teknoloji şirketi GAMI Teknoloji, geçtiğimiz dönemde birçok yenilikçi girişimi destekleyen Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımını aldı. GAMI Teknoloji, gelecek 3 yıl içerisinde dünyadaki Web3 odaklı ilk 100 teknoloji şirketi arasına girmeyi hedefliyor.

Konu hakkında konuşan GAMI Teknoloji CEO’su Gökhan Altın ise şu ifadelere yer verdi:

“GAMI Teknoloji olarak, Web3 ve blokzincir ekosistemine yönelik yenilikçi teknolojiler üretiyoruz. Yürüttüğümüz Ar-Ge süreçleriyle önemli tecrübeler kazanırken, ciddi bir bilgi birikimi de elde ettik. Çalışmalarımızın sonucunda birçok vizyoner girişime yatırım yapan Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımımızı aldık. Öncelikle yatırım sürecindeki tüm taraflara emeklerinden ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kazandırarak, küresel ölçekte zirveye oynayan bir yapıya bürünmeyi hedefliyoruz. Şimdi bizleri daha güçlü̈ bir ekiple daha yoğun bir çalışma dönemi bekliyor.” 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 şirketi GAMI Teknoloji’ye 3.5 milyon TL yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!