Hodlnaut’un Kurucularından ilginç teklif

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün en önemli krizlerine ev sahipliği yapan 2022, birçok proje ve şirketin ölümüne de ev sahipliği yaptı. Bunun en büyük nedeni şüphesiz yaşanan piyasa dalgalanmasının Terra ekosisteminin ölüme mahkum algoritmik stablecoin’i olan USTC ve LUNC ile dengesinin bozulması oldu. Yaşanan dalgalanma sonrası değerini koruyamayan stablecoin, devasa bir piyasa krizinin ilk adımını atmış oldu. 

Bu krizden birçok şirket etkilenirken, en fazla etkilenen şirketler arasında Hodlnaut da vardı. Kripto lending şirketi, varlıklarını karşılayamadığı için ilk etapta çekim işlemlerini durdurdu, sonrasında ise tamamen iflas açıkladı.

Bir süredir devam eden dava sürecinde yeni gelişmeler yaşanırken, ilginç bir iddia gündeme yansıdı. Bloomberg tarafından paylaşılan yeni gelişmeye göre şirketin kurucuları, şirketi tasfiye etme yerine iş yapmayı önerdi. 

Hodlnaut’un Kurucularından şirketi kurtarmaya yönelik ilginç teklif

Hodlnaut, 2019 yılında Singapur merkezli olarak hayatına başladı. Şirketin odağı, kullanıcıların piyasanın oynaklığı hakkında endişelenmelerine gerek kalmadan kripto varlıklarından faiz kazanmaları için kolay ve güvenli bir yol sağlamaktı.

Hodlnaut’un platformu, kullanıcıların kripto para birimlerini yıllık yüzde 10’a kadar faiz kazanabilecekleri faiz getiren hesaplara yatırmalarına olanak tanıdı. Faiz oranları, kripto para biriminin türüne ve yatırılan miktara bağlı olarak değişiyordu ve genel olarak, diğer benzer platformlara kıyasla çok daha rekabetçiydiler.

Ancak şirketin iflası sonrası işler karanlığa gömüldü denebilir. 

Şirketin kurucularından Simon Lee, Bloomberg News tarafından görülen yeminli ifadesinde, kendisinin ve Hodlnaut’un diğer kurucu ortağı Zhu Juntao’nun bir dizi “potansiyel beyaz şövalye yatırımcısına” ulaştığını iddia etti.

Lee, kurucu ortakların “Hodlnaut kullanıcı tabanının satın alınabileceğine ve bu tür yatırımcıların sahip olduğu veya onlara bağlı dijital varlık platformlarına yerleştirilebileceğine” inandığını söyledi. Bunun alacaklılar için değeri “maksimumlaştıracağını” savundu.

Henüz mahkemeden nasıl bir yanıt geleceği bilinmese de bu tür bir talebin gelmesi topluluk tarafından da ilginç olarak karşılandı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hodlnaut’un Kurucularından ilginç teklif
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!