352 milyon Dogecoin (DOGE) Binance’e aktarıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoinler veya alternatif kripto para birimleri son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Kripto para piyasası büyümeye devam ederken, birçok yatırımcı altcoin’lerini fiat para birimleri veya diğer kripto para birimleri ile takas etmenin yollarını arıyor. Bunu yapmanın en pratik ve tercih edilen yollarından biri ise bu altcoinleri merkezi borsalara taşımak.

Merkezi borsalar, kripto para birimlerinin alım satımını kolaylaştıran çevrimiçi platformlar olarak karşımıza çıkıyor. Bir şirket veya birey olabilen tek bir varlık tarafından kontrol edildikleri için “merkezi” olarak adlandırılıyor. Bu borsalar tipik olarak çok çeşitli ticaret çiftleri sunar ve yüksek likiditeye sahip durumd, bu da onları kripto para birimlerini hızlı ve kolay bir şekilde satın almak veya satmak isteyen yatırımcılar için çekici birer merkez haline getirmekte.

Her ne kadar merkezi borsalardaki güvenlik o borsaya olan güveniniz ile doğru orantılı olsa d da bu durum merkezi borsaların hızlı ve kolay olması sebebiyle büyük bir çoğunluk tarafından tercih edilme sebebi.

Son olarak zincir üstü verilere bakıldığında ise en büyük 20 Dogecoin (DOGE) balinasının aktif olarak Binance varlıklarını transfer ettiklerini görülüyor.

Öyle ki bu miktar 352 milyon DOGE’ü aşmış durumda.

🐕🪙🐋🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

190,840,745 $DOGE ($15,539,399 USD) was transferred from a #Top20 wallet to a #Binance wallet.

Fee: 2.41 ($0.20 USD)

Tx: https://t.co/Y5lSEQQSGA#DogecoinWhaleAlert #WhaleAlert #Dogecoin #CryptoNews

— Ðogecoin Whale Alert (@DogeWhaleAlert) February 25, 2023
352 milyonun üzerinde Dogecoin (DOGE) Binance’e taşındı

Binance’e oldukça büyük miktarlarda gerçekleşen DOGE transferleri dikkat çekiyor. Bu büyük işlemler, her biri 1 dolardan az olan 3 DOGE’den daha az sembolik bir ücret karşılığında 57.804.249, 110.976.371 ve 190.840.745 DOGE gibi büyük miktarlarda borsalara aktarılıyor. Bu DOGE transferlerinin itibari paradaki karşılığı toplamda 29,2 milyon dolar.

Bununla birlikte son birkaç gün içinde, piyasadaki en büyük meme token’ı DOGE’un fiyatı düşüşte. Perşembe gününden bu yana 0.0877 dolardan 0.0807 dolar seviyesine düştüğü için yüzde 8’in biraz üzerinde kayıp yaşadı.

Yine de bu transferler, balinaların farklı alımları ve token değişikliklerine gidebilecekleri yönünde yorumlandı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
352 milyon Dogecoin (DOGE) Binance’e aktarıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!