Solana Ağında İşlemler Nerdeyse Sıfırlandı: Ekipten Açıklama Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) ağı henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı forklanınca kullanıcıların işlem yapma kabiliyetini neredeyse tamamen sıfırladı.

On-chain verilere göre Solana blokzinciri TSİ 10.45 sularında saniyede yaklaşık 95 işlem yürüterek saniyede 5.000 ortalamasından %98,1 daha düşük bir bant aralığında çalışmaya başladı. Uzmanlar bu kadar düşük bir bant aralığının Solana kullanıcılarının blokzinciri üzerinde herhangi bir işlem gerçekleştirmesini fiilen imkansız hale getirdiğini belirtti.

Blokzincir üzerinde faaliyet gösteren iki doğrulayıcı, forklanmaya henüz neyin sebep olduğunu tespit edilemediğini ifade ederken Solana üzerinde staking faaliyetleri yürüten bir kullanıcı, durumun çözümü için doğrulayıcıların, Solana Vakfı’nın ve Solana Labs’in koordineli olarak çalıştığını söyledi. Kullanıcı, blokzincirin sorununun tespiti için çalışılırken doğrulayıcıların işlem kapasitesinin dolma riskinin de olduğunun altını çizdi.

Solana ekibinin ve doğrulayıcıların çalışmaların koordine edilmesi için açılmış bir Discord grubunda ağı yeniden başlatmak veya mevcut sürümü eski bir versiyonu ile değiştirmek gibi farklı çözüm fikirleri üzerinde tartıştığı aktarıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana Ağında İşlemler Nerdeyse Sıfırlandı: Ekipten Açıklama Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!