Sam Bankman-Fried, kefalet şartları için ek süre talep etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’in eski CEO’su, mevcut kefalet şartlarının yeniden görüşülmesi için mahkemeden ek süre talep etti.

Sam Bankman-Fried’ın avukatları, kefalet ile ilgili anlaşmazlıkların çözülmesi için 3 Mart’a kadar ekstra süre talep etti. Geçtiğimiz günlerde de SBF, mahkemede yer alması için bir teknoloji uzmanı arayışına girmişti.

Sam Bankman-Fried’ın avukatları, mahkemeye göndermiş oldukları mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Mahkemenin teknik danışman ve ek kefalet koşulları için savunmaya ek süre vermesini saygıyla talep ediyoruz”

Savcılar, SBF’nin FTX’in eski çalışanına Signal aracılığıyla mesaj göndermesi ve Super Bowl izmelemk için VPN kullanmasının ardından kefalet şartlarının daha katı hale getirilmesini talep etti. Bu konudaki istekler, Yargıç Lewis Kaplan’a sunuldu.

Sam Bankman-Fried’ın Signal gibi şifreli uygulamaları ve VPN kullanması geçici olarak yasaklamış durumda. Bununla birlikte SBF’nin FTX ve Alameda Research’ün mevcut veya eski çalışanlarıyla iletişim kurması da yasaklandı. 

SBF, ailesinin Kaliforniya’daki evinde ev hapsinde kalmayı sürdürüyor. SBF ile ilgili davanın Ekim 2023’te görülmeye başlanması bekleniyor.

Yargıç Lewis Kaplan, Sam Bankman-Fried’ın VPN kullanımının tartışılması için mahkemeye bir teknoloji uzmanı getirilmesini talep etti. SBF, teknoloji uzmanı için ödeme yapmayı kabul ederken avukatlar hala uygun bir teknoloji uzmanı bulamadıkları belirttiler. 

Kaplan, SBF’nin avukatlarından mahkemeye yeni kefalet şartları önermelerini de istedi.

Mahkeme, Sam Bankman-Fried ile ilgili hazırlanan iddianameyi iptal etti Hazırlanan yeni iddianamede eski CEO, 4 yeni suçlamayla karşı karşıya kalmış durumda.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried, kefalet şartları için ek süre talep etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!