Spotify NFT Sahipleri İçin Token Destekli Yeni Bir Hizmeti Test Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü müzik platformu Spotify, NFT sahipleri için “token destekli çalma listeleri” adlı yeni bir hizmeti test ediyor.

Spotify, NFT sahiplerinin kripto para cüzdanlarını bağlamasına ve özel seçilmiş müzikleri dinlemesine olanak sağlayan “token destekli çalma listeleri” adlı yeni bir özelliği deniyor. Başlangıçta Fluf, Moonbirds, Kingship ve Overlord topluluklarına mensup NFT sahiplerinin kullanımına sunulan özelliğin üç aylık test süresi boyunca aktif olarak güncelleneceği belirtildi.

Uygulamanın partnerlerinden Overlord 22 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İnovasyon” adını verdiği çalma listesine Creepz NFT koleksiyonu parçalarına sahip kullanıcıların erişebileceğini ifade etti.

Bir diğer partner olan Kingship ise aynı tarihte sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Kingship’in Key Card NFT’lerine sahip kullanıcılar için Queen, Missy Eliott, Snoop Dpgg ve Led Zeppelin’in şarkılarından oluşan bir çalma listesini aktif ettiğini aktardı.

Spotify tarafından yayınlanan rehber içerikte kullanıcıların, ilgili çalma listesine ulaştıktan sonra Metamask, Trust Wallet, Rainbow, Ledger Live veya Zerion cüzdanlarını bağlayarak çalma listesinin gerekliliği olan NFT’lerin sahipliğini kanıtlayabileceği görüldü.

Şirket sözcülerinden biri konu hakkında verdiği bir demeçte, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına rutin olarak bazı testler gerçekleştirildiğini bu testlerden bazılarının daha geniş kullanıcı deneyiminin önünü açtığını bazılarının ise yalnızca tecrübe olarak hizmet ettiğini belirtti.

Ayrıca uygulamanın test süreci kapsamında, ABD, Avustralya, İngiltere, Almanya ve Yeni Zelanda’daki Android sahiplerinin kullanımına sunulduğu aktarıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Spotify NFT Sahipleri İçin Token Destekli Yeni Bir Hizmeti Test Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!