Madencilik şirketi Luxor, OrdinalHub’ı satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madenciliği şirketleri, güçlü bilgisayarlar kullanarak karmaşık matematik problemleri üretiminde uzmanlaşmış, BTC odaklı şirketler olarak tanımlanabilirler. Bu şirketler, kripto para piyasasının büyümesi ve Bitcoin’e olan talebin artması nedeniyle son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Ancak artan bu talep ve doğru orantılı işlem gücü, beraberinde madencilerin çok daha zorlanmasına neden oldu. Özellikle 2022’nin son çeyreğinde yaşanan düşüşler de buna eklenince madenciler oldukça zorlu bir duruma girmiş oldular. 

Ancak yine de bu alanda yapılan yatırımcların sayısı giderek artmaya devam ediyor. Bir taraftan yeni şirketler kurulmaya devam ederken, diğer taraftan satın alımlar gerçekleşiyor.

Son olarak dikkat çeken son satın alım Luxor Mining ile OrdinalHub arasında gerçekleşti. 

Luxor has officially acquired OrdinalHub, the premiere platform building tools to buy, sell, and track Bitcoin-based NFTs: 🪄 https://t.co/ifNpEImxs0 < ✨

✍️press: https://t.co/2Jz1tq9beo pic.twitter.com/zkFki7fj1M

— Luxor Mining (@LuxorTechTeam) February 21, 2023
Madencilik şirketi Luxor, OrdinalHub’ı bünyesine kattı

Madencilik şirketlerini son dönemdeki atılımları oldukça hareketli. Kimi madenciler iflasın eşiğinde yer alırken, kimileri zorlu koşullar altında hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak ilginç bir şekilde bazı şirketler yeni satın alımlar ile birlikte varlıklarını sürdürmeyi başarıyorlar. 

Luxor Mining de bu şirketlerden biri. Öyle ki şirketin 3.500’den fazla aktif kullanıcısı, 10’dan fazla havuzu ve 100.000’den fazla madencisi bulunuyor.

Doğal olarak bu koşullarda hayatta kalmak için bir takım alt yapısı olan şirket, son olarak OdinalHub’ı da bünyesine katarak bu işi bir adım daha ileri taşıdı. 

Konu hakkında yayımladığı basın duyurusunda, Bitcoin tabanlı NFT’leri satın almak, satmak ve izlemek için platform oluşturma araçları hizmeti OrdinalHub’ı satın aldığını belirten şirket, satın alımın boyutu hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Madencilik şirketi Luxor, OrdinalHub’ı satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!