Ray Dalio, blockchain’i överken kriptonun iyi bir yatırım aracı olmadığını söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü milyarder Ray Dalio, blockchain’in mükemmel bir teknoloji olduğunu söylese de, kriptonun iyi bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

William Green’in “We Study Billionaires” isimli podcast’inde konuşan deneyimli yatırımcı, kripto paralar ile ilgili düşüncelerinden söz etti. 

Dalio, blockchain teknolojisi ile sanal para birimlerinin birbirinden ayrılması gerektiğine dikkat çekti. Ona göre blockchain harika bir teknoloji olsa da, kripto paralar yatırımcılar için iyi bir seçenek değil.

Dalio, sanal para birimlerinin hiçbir şeyden türemediğini ve bunun da kripto varlıkları etkisiz bir değer deposu haline getirdiğini söyledi.

Yatırımcı, Bitcoin’in toplam değerinin Microsoft’un hisse değerinin yalnızca bir kısmı olduğunu söyledi. Dalio’nun görüşüne göre kriptoların değeri gerçekle orantısızdır. 

Dalio, ilerleyen dönemlerde ise enflasyonla eşdeğere sahip olan daha iyi kripto para birimlerinin piyasaya sürüleceğine inanıyor. Ona göre iyi bir sanal para birimi henüz meydana getirilmiş değil.

Ünlü yatırımcı, kripto paraların arkasındaki teknolojininse oldukça önemli olduğunu ifade etti. Ancak onu çevreleyen bir aldatmaca olduğunun altını çizdi. Dalio, deneyimli bir yatırımcı olarak etkili değer depoları aramanın dijital para birimlerine yatırım yapmaktan daha iyi bir tercih olacağını belirtti. 

Genel finansal durum hakkında da düşüncelerini dile getiren Dalio, para basmanın giderek daha sorunlu hale geldiğini söyledi.

İnsanların alternatif zenginlik kaynakları araması gerekeceğine dikkat çeken ünlü yatırımcı, ekonominin beş temel gücünü anlamanın, yatırımcıların zor durumları aşmasına yardımcı olabileceğine dikkat çekti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ray Dalio, blockchain’i överken kriptonun iyi bir yatırım aracı olmadığını söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!