Deneyimli Trader ve Analist Bitcoin’de Ralli Bekliyor: Dönüm Noktasında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, çift duvarlı dayanak noktası modeli tezini yineleyerek Bitcoin’de (BTC) yükseliş rallisi beklediği ima etti.

Brandt 17 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı gönderide, yakın geçmişte ortaya attığı “çift duvarlı dayanak noktası” modelini yineleyerek Bitcoin’de yükseliş ihtimaline işaret etti. Analist modeli, büyük bir dönüm noktası olarak nitelendirdi.

Sosyal medyadaki bir kullanıcının analistin açıkladığı modelin 2019 ve mevcut durumda oluşmuş hallerini paylaştığı bir gönderiye atıfta bulunan Brandt, bu modellerin büyük emir kümelenmelerini ifade ettiğini belirtti. Analist, modellerin büyük dönüm noktalarına işaret ettiğini dile getirirken 2019 yılındaki modelin devamına atıfta bulunarak Bitcoin’de yükseliş yaşanabileceğini öne sürdü.

Geçmişte, ocak ayının sonunda aynı söylemi dile getirmiş olan analist, o dönem 23.748 dolar olan Bitcoin’in 25.700 dolar seviyelerine çıkacağını tahmin etmişti.

Coingecko verilerine göre son 24 saatte %1,1 değer kazanan Bitcoin, yazım esnasında 24.956 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Deneyimli Trader ve Analist Bitcoin’de Ralli Bekliyor: Dönüm Noktasında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!