Shiba Inu geliştiricisi, Shibarium beta tarihi için ipucu verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Twitter’da yaptığı açıklamada merakla beklenen Shibarium’un beta versiyonunun yakında geleceğinin sinyallerini verdi.

Shiba Inu topluluğunun önde gelen isimlerinden YourPOP, Kusama’nın Shibarum beta’sının önümüzdeki hafta geleceğini söylediğini iddia etti. 

YourPOP’un bu açıklaması, Shiba Inu topluluğu tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Bir layer 2 çözümü olan Shibarium, diğer layer 2 çözümleri gibi işlem hızlarını artırırken, maliyeti düşürme potansiyeline sahip. 

Bir başka Twitter kullanıcısı SHIBARMY CANADA, Shibarium’un çıkış tarihine ilişkin açıklanmış bir bilgi olmadığını belirterek, topluluktan tedbirli olmasını istedi. Ek olarak YourPOPun bir clickbait yapmış olabileceğini de öne sürdü.

SHIBARMY CANADA ayrıca, Shibarium’un betasının çıkış tarihinin bir YouTuber tarafından duyurulmayacağının altını çizdi.

Yapılan bu yorumların ardından Kusama devreye girdi ve YourPOP’un haklı olduğunu söyleyerek, kendisine kötü eleştiriler yapanların bir özür borcu olduğunu ima etti. 

Shibarium ile ilgili heyecan son zamanlarda zirve yapmış durumda. Shiba Inu topluluğu olaya şüpheyle yaklaşmış olsa da Kusama, YourPOP’un açıklamasının doğru olduğunu söyledi.

Shiba Inu topluluğu, bazı ipuçlarına dayanarak, Shibarium’un beta versiyonunun Sevgililer Günü’nde çıkış yapmasını beklemişti. Ancak daha sonradan bunun doğru olmadığı anlaşıldı. 

Kusama’nın açıklamalarına göre layer-2 çözümü, piyasaya sürülmeye hazır görünüyor.

Kripto topluluğu, Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle birlikte SHIB için potansiyel bir fiyat artışı da bekliyor. 

SHIB, yazı kaleme alındığı sırada CoinGecko verilerine göre 0,00001387 dolar üzerinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu geliştiricisi, Shibarium beta tarihi için ipucu verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!