İflas Eden Kripto Şirketinden Binance ve Coinbase’e 28 Milyonluk SHIB ve Ether Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital’e ait cüzdanlar, toplam 28,7 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) ve Ethereum’u (ETH) borsalara transfer etti.

Blokzinciri güvenlik firması PeckShield tarafından paylaşılan yakın tarihli bir gönderinde, iflas eden kripto firması Voyager’a ait dikkat çeken transferlere yer verildi. Ortaya koyulan verilere göre Voyager, yakın zamanda 28,7 milyon dolar değerinde transfer gerçekleştirdi.

Bu tutarın 25,3 milyon dolarlık kısmı 15 bin adet Ethereum olarak Binance.us ve Coinbase‘e aktarıldı. Geriye kalan 3,4 milyon ise 250 milyar adet SHIB olarak Coinbase’e gönderildi.

Yakın zamanda gerçekleşen bu hacimli işlemler kullanıcıları olası bir satış konusunda endişelendirdi. Transfer edilen varlıkların akıbeti bilinmese de uzmanlara göre Voyager, yükselen piyasa koşullarını fırsat bilerek toplu bir satış işlemi gerçekleştirdi.

Kripto para piyasası son günlerce yaşanan spekülasyonlardan etkilenirken CoinGecko verilerine göre Ethereum son 24 saat içerisinde %1,6, SHIB ise %4,7 oranında değer kaybı yaşadı. ETH haberin kaleme alındığı esnada 1.660 dolardan, SHIB 0,00001313 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden Kripto Şirketinden Binance ve Coinbase’e 28 Milyonluk SHIB ve Ether Transferi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!