Binance’in ABD’li ortaklarıyla anlaşmalarını sonlandırabileceği iddia edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance,regülatörlerin baskısının artmasıyla birlikte, ABD’li ortaklarıyla yaptığı anlaşmaları sonlandırmayı düşünmeye başladı.

Bloomberg’in haberine göre kripto para borsası, önemli bir bankacılık ortağı ve bir stablecoin şirketi ile anlaşmalarını gözden geçirmeye başlamış durumda. Borsa daha önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından soruşturulmuştu.

Binance’in hamlesi, New York Mali Hizmetler Departmanı’nın Binance’in stablecoin’i olan BUSD’yi piyasaya süren Paxos’u soruşturmasından kısa bir süre sonra geldi. Regülatörlerin kripto para sektörüne olan baskısı her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz gün SEC’in UST çöküşünden ötürü Terraform Labs’ı hedef alacağı iddia edildi.

Daha önce SEC ve CFTC tarafından soruşturulan dünyanın en büyük borsası, ABD’deki iş ortaklarıyla ilişkilerini sonlandırabilir. 

Bloomberg’ün anonim kaynaklarına göre, Changpeng Zhao, ABD bankalarıyla ve hizmet şirketleriyle de ilişkilerini sonlandırmayı planlıyor. Aynı zamanda ABD risk sermayesi yatırımları da şirket içerisinde değerlendiren farklı konular arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili en ilgi çekici nokta ise Binance’in bir delist akımı başlatacak olması olabilir. Kaynaklara göre şirket, USDC de dahil olmak üzere ABD merkezli ürünlerin tamamını ciddi bir biçimde delist etmeyi planlıyor.

Konuyla ilgili olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan tek kelimelik bir açıklama geldi. Bir tweet’i alıntılayan Changpeng Zhao, bu bilginin “yanlış” olduğunu ifade etti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in ABD’li ortaklarıyla anlaşmalarını sonlandırabileceği iddia edildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!