Analistler Son Yükselişi Yorumladı: Para Altcoinlerden Bitcoin’e Mi Akıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün önemli aktörlerinden Vijay Ayyar ve Yuya Hasegawa, son yükselişi yorumladı ve Bitcoin’e doğru bir geçiş olduğunu söylediler.

CNBC 16 Şubat tarihinde yayınladığı haberde, kripto para borsası Luno’nun Uluslararası Başkan Yardımcısı Vijay Ayyar ve Bitcoin Bank analisti Yuya Hasegawa’nın sektöre dair yorumlarına yer verdi.

Ayyar, Bitcoin ve kripto para piyasasının geçtiğimiz yılın kasım ayında dip yaptığına dair piyasada önemli işaretler bulunduğuna işaret ederken Hasegawa, yakın zamanda düzenleyici risklerin de aralarında bulunduğu bir takım etmenler dolayısıyla altcoinlerden Bitcoin’e doğru bir fon akışı görüldüğünü dile getirdi.

Kötü Günler Geride Kaldı

Ayyar, geçtiğimiz kasım ayında Bitcoin ve kripto para piyasasının dip yaptığına yönelik güçlü işaretler bulunduğunu öne sürdü. Piyasanın yakın zamanda ivmeli bir yükseliş gösterdiğine dikkat çeken başkan, süreç içerisinde ortaya çıkan kötü haberlerin yatırımcılar tarafından kulak ardı edilmesinin kötü günlerin geride kaldığının bir işareti olduğunu ifade etti.

Öte yandan ABD Merkez Bankası’nın (FED) para politikalarının kripto para piyasalarına etkisi hakkında konuşan Ayyar ekosistemin, faiz artırımlarının gevşemesini ve enflasyonun yavaşlamasını buna karşı büyük bir depresyon yaşanmamasını pozitif şekilde karşıladığını ifade etti.

Düzenleyici Baskılar Yatırımcıları Bitcoin’e İtiyor

Hasagewa, düzenleyici baskılardan dolayı altcoinlerden ve stablecoinlerden Bitcoin’e doğru bir fon transferi gördüklerini belirtti. Son rallinin sürpriz olduğunu belirten analist, Bitcoin’in öne çıktığını ve bu nedenle Bitcoin’in pazar hakimiyetinin arttığını söyledi. Bitcoin dominansının artmasından kaynaklı olası bir düşüşte altcoinlerin ciddi manada düşüş yaşayabileceği tahmin ediliyor.

Analist, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’in geçmişte Bitcoin’in emtia olduğuna dair söylemlerinin yatırımcıların Bitcoin’i güvenli bir liman olarak kabul etmesine neden olduğunu ifade etti. Yuya, nihayetinde Bitcoin’in pazar hakimiyetinin arttığını dile getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analistler Son Yükselişi Yorumladı: Para Altcoinlerden Bitcoin’e Mi Akıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!