Popüler NFT Projesinin Token Airdrop’u ve Listelemesi Gerçekleşti: Fiyat Ne Durumda?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin popüler NFT pazar yeri Blur, aylardır beklenen ve bazı kullanıcıların yüz binlerce dolar kazanç elde ettiği airdrop dağıtımı tamamladı.

NFT pazar yeri Blur, beklenen airdrop dağıtımı tamamladı. Yaklaşık 150 bin kullanıcıya gönderilen platformun yerel token’ı BLUR, airdrop işleminden sonra 500 milyon dolarlık hacme ulaştı. Airdropların %45,7’si 1k-10k BLUR civarında, %34,5’i 100-1k BLUR civarında dağıtılırken tek seferde verilen maksimum airdrop ise 3,2 milyon BLUR olarak kayıtlara geçti.

Bazı borsalarda 5 dolarlık fiyat ile listelenen BLUR, kullanıcıların airdrop varlıklarını satması sonucunda 0,48 dolara kadar düştü. BLUR haberin kaleme alındığı 0,77 dolardan işlem görüyor. Öte yandan bası OKX kullanıcılarının para yatırma işlemi sırasında bir problem yaşaması üzerine borsa, yerel token’ı OKB airdrop kampanyası başlatacağını söyledi.

Topluluk tarafından yoğun ilki gören airdrop dağıtımı sırasında Ethereum (ETH) ağında bir yoğunluk meydana geldi. Aynı saatlerde Ethereum işlem ücretinin 800 gwei‘ye yükselmesinin bu nedenle olduğu tahmin ediliyor.

Toplam arzı 3 milyar olan BLUR’un %51‘i topluluğa, %29‘u çekirdek geliştiricilere ve %19‘u yatırımcılara tahsis edildiği duyuruldu. Yapılan airdrop ile arzın %12‘sine denk gelen 360 milyon token kullanıcılara dağıtılmış oldu.

BLUR halihazırda tamamlanan Sezon 1 etkinliğinin ardından Sezon 2 airdrop etkinliğini de başlattı. 14 Mart’a kadar sürecek bu etkinlik sonucunda kullanıcılar henüz niteliği açıklanmayan ödülleri kazanma şansı yakalayacak.

OpenSea’ye rakip mi?

Girişim sermayesi şirketi Paradigm ve koleksiyoner Cozomo Medici gibi sektörün öncü isimleri tarafından desteklenen Blur işlemlerden ücret almaması, taban fiyattan seri bir şekilde NFT alınabilmesi, NFT’lerin nadirliğinin ölçülebilmesi ve kullanıcı dostu yaklaşımı sayesinde dikkatleri üstüne çekiyor. Bu noktada OpenSea’den öne çıkan Blur, The Block verilerine hacim bakımından en büyük ikinci NFT marketi konumunda yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler NFT Projesinin Token Airdrop’u ve Listelemesi Gerçekleşti: Fiyat Ne Durumda?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!