Paxos’a stablecoin ihracını durdurma şoku!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS), blokzincir şirketi Paxos Trust’a, dolara sabit stablecoin’i Binance USD (BUSD) ihracını derhal durdurması emrini verdi. 

Bilindiği üzere stablecoin ihraççısı, Binance USD (BUSD) ve Paxos Dollar’ın (USDP) arkasındaki Paxos Trust Company, NYDFS tarafından soruşturma altına alındı. Bundan kısa bir süre sonra ise Paxos’un stablecoin ihraçlarını derhal durdurması kararı alındı.  

Binance’ten gelen açıklamalar ise Paxos’un ürünün itfalarını yönetmeye devam edeceği yönündeydi. 

SEC ve kripto endüstrisinin savaşı bitmek bilmiyor 

Son zamanlarda ABD’li yetkililer, kripto endüstrisindeki yaptırımlarını artırmış durumda. SEC, kripto stake hizmetlerinin yalnızca geçen hafta menkul kıymetler yasasını ihlal ettiğini ve Kraken’i, stake faaliyetlerini tamamen sonlandırmaya zorladığını açıkladı. Coinbase ise stake ürünlerinin menkul kıymet olmadığını iddia ederek mücadeleye girmiş durumda. 

Kripto piyasasındaki menkul kıymetler tartışması uzun süredir devam ediyor. SEC, XRP token’ının arkasındaki Ripple’a dava açtığından beri, kripto endüstrisi rahat nefes alamıyor. Ne var ki Ripple – SEC davası üç yıldır sürüyor ve henüz bir sonuca varılmış değil. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paxos’a stablecoin ihracını durdurma şoku!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!