Coinbase CEO’su, düzenleyici netlik için Washington’a gitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, düzenleyici çerçevelerle ilgili görüşmelerde bulunmak için Washington DC’yi ziyaret etti.

Armstrong’un bu hamlesi, SEC’in Kraken ve Paxos’u hedef almasının ardından geldi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Kraken ve Paxos’a karşı gerçekleştirilen yaptırımlarla birlikte artan belirsizliğin ortasında, daha net bir düzenleyici çerçeve için Washginton DC’yi ziyaret etti. 

Armstrong, şu ifadeleri kullandı:

“Washington DC’deyim ve bir toplantım iptal edildi. Kripto hakkında ve kripto mevzuatı ile düzenleyici netliği nasıl elde edeceğimiz hakkında sohbet etmek isteyen olursa, önümüzdeki bir saat kadar Dirksen Senato Ofisi binasındaki snack barda olacağız”

Açıklamayı Twitter hesabından yapan Armstrong, Senato kafeteryasının da daha düşük şeker seçeneklerine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, espri yapmayı da ihmal etmedi.

“Daha fazla düşük şekerli seçeneğe ihtiyacınız var. Burası bir karbonhidrat merkezi”

Kripto üzerindeki baskı artıyor

Kripto para sektörü üzerindeki baskı her geçen gün artış gösteriyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Kraken’i hedef aldı ve şirketten staking hizmetini sonlandırmasını talep etti. Talebi kabul etmek durumunda kalan Kraken, 30 milyon dolarlık bir ceza ödemeyi de kabul etti.

SEC’in bir sonraki hedefi ise Paxos oldu. Regülatör, Paxos’a BUSD üretimini derhal durdurmasını emretti. BUSD ile birlikte Paxos Dollar isimli stablecoin’in de ihraççısı konumunda olan şirket, rezervlerinin ABD doları ile desteklendiğine dair güvence verdi. 

Binance CEO’su CZ, yaşanan gelişmelerin ardından kullanıcılarının BUSD yerine diğer stablecoin’lere geçiş yapmasının doğru olacağını vurguladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase CEO’su, düzenleyici netlik için Washington’a gitti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!