Bu Borsanın Altcoin’i Ayı Piyasasında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Bitget’in yerel kripto para birimi Bitget Token (BGB), son 7 günde %90’a varan yükseliş yaşayarak tarihinin en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Coingecko verilerine göre BGB son 7 günde %90’a varan değer kazanarak 0,3960 dolarla yeni ATH’ına erişti. BGB ATH’dan sonra son 48 saati kapsayan bir düzeltme hareketi kapsamında %20’ye yakın değer kaybederek 0,3239 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşadı.

Ocak ayının başından bu yana kripto para piyasalarında devam eden boğa rallisinden payını alan altcoin, %120’ye yakın değer kazanarak yıl başından bu yana en yüksek performans gösteren borsa tokenları arasında yer aldı.

Coingecko verilerine göre yaklaşık 452 milyon dolarlık piyasa değerine sahip kripto paranın günlük işlem hacminin ise yaklaşık 8,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Coinglass verilerine göre toplamda 1,23 milyar dolarlık varlığı bünyesinde bulunduran kripto para borsasının yaklaşık %63’üne denk gelen 774 milyon dolarlık kısmı temiz olarak nitelendiriliyor. FTX iflasından sonra yaygınlaşan temiz varlık kavramı, borsalarında kendi yerel tokenları dışında tuttukları varlıkların toplamını ifade ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Borsanın Altcoin’i Ayı Piyasasında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!