FTX’in ofisinde yer alan eşyalar satışa çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’in Bahamalar’daki ofisinde yer alan ve 500.000 dolarlık değere sahip olan eşyalar yakında satışa sunulacak.

Ofisin içinde nadir ve değerli eşyaların olma ihtimali bir hayli düşük göünse de, yine de tasfiye memurlarının açıklamasına göre çöken borsanın tüm eşyalarına el konulacak. 

FTX’in varlık listesi, ek olarak 2,4 milyon dolarlık çeşitli araçları da içeriyor. Tasfiye memurlarının raporuna göre, şirketin artık mevcut filo büyüklünü koruması için bir sebep söz konusu değil.

Tasfiye memurları, eşyaların değeri düşmeden, bi an önce satışa çıkarmayı planlıyor.

Şirketin Bahamalar’daki ofisinin içerisinde ne varsa satışa çıkarılacak. FTX’in bu ofisinin kilitleri, güvence altına alınması maksadıyla değiştirilmişti.

Tasfiye memurlarının raporuna göre şirketin 10 Kasım itibarıyla toplam 219,5 milyon dolarlık nakit parası bulunuyordu. Fidelity Bank, Silvergate Bank, Deltec Bank ve Moonstone Bank gibi birçok şirket, fonlarını geri almaya çalışan kurumlar arasında yer aldı.

Tasfiye memurlarının raporuna göre, şirketin FTX Digital isimli bir hesabında da 46,7 milyon dolarlık USDT yer alıyor. Memurlar, Tether’in bu varlıkları takip etmesini talep ediyor.

Son olarak hazırlanan raporda, şirketin geçtiğimiz Ekim ayında 1,2 milyar dolarlık varlığa sahip olduğu ifade edildi.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’ın mesajlaşma uygulamalarını kullanma talebi, yargıç tarafından reddedildi. SBF, davanın tanıklarıyla iletişime geçmiş ve bu durum davacıların tepki göstermesine neden olmuştu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’in ofisinde yer alan eşyalar satışa çıkıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!