Bitfamrs, BlockFi’a olan borcunu kapattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toronto merkezli Bitcoin madenciliği şirketi Birfarms, Haziran 2022’den bu yana BlockFi’a olan borcunu ödedi. 

Şirket, iflas eden kripto kredi şirketine olan 7,75 milyon dolarlık borcunu ödeyerek yükümlülüklerini yerine getirdi. 

Bitfarms, bugün gerçekleştirdiği açıklamada, BlockFi’a olan 21 milyon dolarlık borç yükümlülüğünü 7,75 milyon dolar ödeyerek kapattığını açıkladı. 

Birfamrs’ın finans müdürü Jeff Lucas, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Aralık ayında sermaye harcaması yükümlülüklerimizin daha önce yeniden yapılandırıldığı düşünüldüğünde, bu son derece başarılı bir müzakere oldu ve borçlarımızı azaltma girişimlerimizi destekledi”

Bitfarms’ın BlockFi ile olan ilişkisi, Washington’da yer alan Backbone Mining Company etrafında şekilleniyor. Backbone Mining Company, Şubat 2022’de BlockFi’dan 32 milyon dolarlık kredi aldı. 31 Ocak 2023’te kredinin ödenmemiş ana para ve faizi toplamda 21 milyon dolara ulaştı.

Anlaşmanın ardından, Backbone Mining’in 6.100 madencilik cihazı olmak üzere diğer tüm varlıkları ipoteksiz durumda.

Cointelegraph, 13 Ocak’ta yaptığı haberde, Birfarms’ın BlockFi ile olan kredi anlaşmasını “daha uygun şartlar” sağlamak ve Backbone Mining’in yükümlülüklerini azaltmak için değiştirmeye çalıştığını bildirdi. Backbone Mining’in varlıkları olası sıkıntılara karşı güvence altına alındı. Şirketin varlıklarının değeri, ayı piyasası sebebiyle önemli ölçüde düşüş yaşadı.

BlockFi, kripto para borsası FTX’in yaşadığı büyük çöküşün ardından, 28 Kasım’da Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Kripto kredi şirkeri, Temmuz 2022’de FTX US’tan 240 milyon edolarlık bir kurtarma paketi almıştı. Bu sebeple BlockFi’ın geleceği, Sam Bankman-Fried’ın kripto imparatorluğunun çöküşünden büyük ölçüde etkilendi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitfamrs, BlockFi’a olan borcunu kapattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!