ABD’li Dev Bitcoin ATM Operatörü 500 Milyonluk Yükümlülük ile İflas Başvurusunda Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Las Vegas merkezli dünyanın en büyük ikinci kripto ATM operatörü Coin Cloud, iflas koruması başvurusunda bulundu.

ABD ve Brezilya’da 5.000 civarında Bitcoin ATM’si bulunan Coin Cloud, Nevada Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’nde 11. Bölüm iflas koruması başvurusunda bulundu. 7 Şubat tarihli dosyalamaya göre şirketin 100 milyon ila 500 milyon dolar arasında yükümlülüğü, 5.000 ila 10.000 arasında alacaklısı ve 50 milyon ila 100 milyon dolar arasında varlığı bulunuyor. Ayrıca Coin Cloud’un, en büyük alacaklısı olan iflas başvurusunda bulunan Genesis‘e 100 milyon doların üzerinde borcu olduğu raporlandı.

Coin Cloud’un CEO’su Chris McAlary konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu kararı alacaklıların ve şirketin geleceğinin korunması için atılmış bir adım olarak nitelendirdi:

Bugün şirketimizin 11. Bölüm için yeniden yapılanma başvurusunda bulunduğunu duyuruyoruz. Bu karar borcumuzu yeniden düzenlememize, alacaklılarımızın çıkarlarını korumamıza ve daha güçlü, mali açıdan daha istikrarlı bir şirket olarak ortaya çıkmamıza olanak tanıyacak.

Coin Cloud tarafından yayınlanan son raporlara göre şirketin 5.000’den fazla ATM‘ye sahip olduğu belirtilmişti. 2022 yılında paylaşılan bir blog gönderisinde şirket, “hiper büyüdüğü” zamanlarda olmasına rağmen görünen o ki zorlu ayı piyasası rüzgarı tersine çevirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Dev Bitcoin ATM Operatörü 500 Milyonluk Yükümlülük ile İflas Başvurusunda Bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!