Mahkeme’den BlockFi’a yeşil ışık: Madencilik ekipmanlarını satabilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto kredi şirketi BlockFi’a, mahkemeden onay çıktı. BlockFi, bundan sonra alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için devam ettirdiği operasyonlarının arasına kripto madencilik ekipmanlarının satışını da ekleyebilecek. 

Yeni açıklanan mahkeme kararına göre, BlockFi’ın varlıklarını satmasına onay verildi. Mahkeme, ayrıca verilen kararın gayet adil ve makul olduğunun da altını çizdi. 

Bununla birlikte mahkemenin BlockFi’a yeşil ışık yakmasıyla birlikte kripto kredi şirketine, kripto madenciliği ekipmanları için daha fazla teklif yağması bekleniyor. 

Dosyalara göre, BlockFi madencilik ekipmanlarına teklif göndereceklerin 2 Mart tarihine kadar mahkemeye sunulması gerekiyor. 

İhale mantığıyla yürütülecek olan satış süreci ise teklif verenlerin de detaylı bir şekilde değerlendirilmesine olanak sağlayacak. 

Bloomberg’ün 31 Ocak tarihli bir haberine göre BlockFi, son bir ay içerisinde kripto piyasasında meydana gelen fiyat artışlarından yararlanabilmek için bir an evvel madencilik ekipmanlarını satmak istiyor. 

BlockFi varını yoğunu satıyor 

Zorlu iflas sürecini en az zararla geçirmek isteyen kripto kredi şirketi, geçtiğimiz haftalarda da 68.000 Bitcoin madencilik makinesi tarafından desteklenen 160 milyon dolarlık kredi satma planını açıkladı.

BlockFi’ın şu anda 100 binin üzerinde alacaklısı mevcut. Şirketin, kredilerini satma motivasyonu ise tamamen borçlarını ödeme isteğinden kaynaklanıyor.

Ayrıca, kredilerini satma sürecini geçtiğimiz yıl başlatan BlockFi’ın söz konusu kredilerinin bazıları da temerrüde düştü. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mahkeme’den BlockFi’a yeşil ışık: Madencilik ekipmanlarını satabilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!