Cosmoverse etkinliğinin yeni rotası: İstanbul

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ve blokzincir sektörü artık bir grup kriptografi uzmanı ve yazılımcının kendi aralarında Bitcoin transferi yaptığı dönemde çok uzakta. DeFi, NFT, metaverse, layer-2 teknolojileri ve çok daha fazlası derken, sektör trilyon dolarlık devasa bir boyuta ulaştı. 

Artık sektörde yaşanan gelişmeler ve yeni açılan şirketler yerine, sayısı binlerce olan bu şirket ve projelerin yer aldığı etkinlikleri konuşuyoruz.

Doğal olarak bu durum blokzincir sektörünün yaşadığı gelişimi gözler önüne seriyor. Türkiye ise bu tür etkinlikler söz konusu olduğuna adından en çok söz ettiren ülkeler arasında yer alıyor. 

Son dönemde birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Türkiye, son olarak Cosmoverse etkinliğini incisi İstanbul’da ağırlayacak.

Cosmoverse 2023 is coming to İstanbul 🥳

MERHABA TÜRKIYE 🇹🇷 pic.twitter.com/wPPEWCTBT2

— Cosmoverse | İstanbul 2023 🇹🇷 (@CosmoverseHQ) January 27, 2023
Cosmoverse yeni rotasını açıkladı: İstanbul 

Günümün en büyük sektörlerinden biri hâline gelek blokzinciri, hemen hemen her gün yeni bir iş birliği, satın alım veya ürün duyurusuna ev sahipliği yapıyor. Her ne kadar kalbinde yer alan kripto paralarda piyasa bazında kötü gelişmeler yaşansa da 2022’yi oldukça başarılı bir şekilde aşan kripto sektörü, blokzinciri teknolojileri ile de desteklenmeye devam ediyor. 

Bu tür teknolojik ürün ve geliştiricilerin kendisini gösterebileceği en iyi alanlar ise şüphesiz konferanslar oluyor. Bu konferans etkinliklerinden biri de Cosmoverse.

Cosmos’un global geliştirici ve proje konferansı olan Cosmoverse, ağırlıklı olarak topluluğa ve alana daha fazla geliştirici çekmeye odaklanıyor.

Bir önceki etkinlikte Kolombiya’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferans, bu yıl İstanbul’da katılımcıları ile buluşacak.

Diğer taraftan etkinlik tarihinin henüz açıklanmadığını belirtelim. Konu hakkında detayların ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

Ancak topluluğın, 2023 yılının üçüncü çeyreğini veya dördüncü çeyreğini işaret ettiğini belirtmekte fayda var.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmoverse etkinliğinin yeni rotası: İstanbul
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!