ABD Senatörü Ted Cruz, kriptolar için savaşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto endüstrisi çalkantılı dönemlerden geçerken pek çok lider, kripto sektörüyle ilgili değerlendirmeler yapmaya devam ediyor. Teksas Senatörü Ted Cruz, ABD Kongresini her iki tarafın da üzerinde anlaşabileceği bir teşvik kullanarak salonlarında kripto para birimini benimsemeye zorluyor. Bu teşvik ise yiyecek oldu. 

Ted Cruz, kripto benimsemelerini hızlandırmaya çalışıyor 

Teksas Cumhuriyetçi Senatörü Ted Cruz, ABD Kongre Binası’nda kriptoları ödeme seçeneği olarak kabul eden yiyecek otomatı hizmeti yüklenicilerine imkân tanıyan eş zamanlı bir karar çıkardı.  

Karar kabul edildiği takdirde ise Capitol Mimarı, Senato Sekreteri ve Temsilciler Meclisi Baş İdari Görevlisinin kripto kabul eden gıda ve otomat şirketlerini bulmak için harekete geçecek. 

ABD Kongre Binası’nın Capital Kafe’si. Kaynak: Google

Haberin ardından Cointelegraph yorum talebi için Ted Cruz ile iletişime geçti, ancak hemen yanıt alamadı. 

Bilindiği üzere Cruz uzun zamandır kriptoların, özellikle de Bitcoin’in (BTC) merkeziyetsiz yapısından dolayı destekçisi olarak biliniyor. Daha önce yapılan açıklamalara göre Cruz, geçtiğimiz yıl bu dönemlerde 15 bin ila 50 bin dolar arasında BTC satın almıştı. 

İlginizi çekebilir: Elizabeth Warren’dan SEC’e destek: “Kripto yaptırımlarını iki katına çıkarın”

Öte yandan Cruz, kongredeki sekiz kripto yatırımcısından yalnızca bir tanesi. 

Senatodaki kriptoya yatırım yapan diğer politikacılar arasında; Wyoming senatörü Cynthia Lummis ve kısa süre içerisinde ödemeler için düzenleyici bir çerçeve oluşturmayı amaçlayan bir stablecoin faturası sunan Pennsylvania senatörü Pat Toomey de yer alıyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Senatörü Ted Cruz, kriptolar için savaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!