Justin Sun’dan Poloniex’e 10 Bin Etherlik Transfer: Satış Mı Yapıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON (TRX) ağının kurucusu ve Asya’nın en büyük kripto para borsası Huobi’nin danışmanı Justin Sun, sahibi olduğu kripto para borsası Poloniex’e 10.000 Ethereum (ETH) transfer etti. 

On-chain analiz platformu Lookonchain sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Justin Sun‘a ait bir cüzdandan yine kendisine ait bir kripto para borsası olan Poloniex‘e 16,1 milyon dolar değerinde 10.000 Ether transfer edildiğini bildirdi. Verilere göre Justin Sun’ın cüzdanında transferin ardından hala yaklaşık 360 milyon dolar değerinde 223.780 Ether bulunuyor.

Özellikle ocak ayı içerisinde birçok kripto para borsasına 10’u aşkın büyük transfer gerçekleştiren Justin Sun’ın yaptığı bu son transfer, bir süredir yükseliş trendinde olan kripto para piyasası göz önüne alındığında akıllara “Satış mı yapıyor?” sorusunu yeniden getirdi.

Justin Sun, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken transfere söz konusu varlıkların akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Coingecko verilerine göre 2023 yılının başından bu yana iyi bir performans sergileyen Bitcoin’i (BTC) takip eden Ethereum, haberin kaleme alındığı sıralarda son 24 saat içerisinde yaşadığı %3,8 artış ile 1.611 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun’dan Poloniex’e 10 Bin Etherlik Transfer: Satış Mı Yapıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!