CryptoLaw kurucusu, Ripple’ın davayı kazanacağından emin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoLaw isimli medya kuruluşunun kurucusu John Deaton, Ripple’ın SEC ile olan davayı kazanacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Deaton, Grayscale Bitcoin Trust’ın bir Bitcoin ETF’ine dönüştürülmesine ilişkin yaptığı yorum esnasında, Ripple ve SEC arasındaki davaya da değindi. 

Deaton, Grayscale’in kazanacağına inanıyor

Grayscale davasının ABD Yüksek Mahkemesi’ne taşınıp taşınmayacağına ilişkin Twitter üzerinden gelen bir yoruma yanıt veren Deaton, yetkililerin Grayscale’in vermiş olduğu brifingden etkilendiğini ve bu durumun Grayscale’in kazanmasının mümkün olduğu anlamına geldiğini belirtti. 

Deaton, olası bir galibiyetin kripto sektörü için daha fazla şey anlamına geldiğini söyledi. Ona göre Grayscale davası ABD Yüksek Mahkemesi’ne taşınırsa,  %75 – %80’lik bir ihtimalle Grayscale kazanacak.

Deaton, hali hazırda Bitcoin ETF’lerine izin verildiği bir ortamda, spot Bitcoin ETF tekliflerinin her defasında reddedilmesini “keyfi” bir karar olarak nitelendirdi.

Ripple kazanacak

John Deaton, Ripple ve SEC arasındaki davadan da söz etmeyi ihmal etmedi. Ona göre dava ABD Yüksek Mahkemesi’ne götürüldüğü takdirde, Ripple kesinlikle galip çıkacak.

“Mevcut durumdan herhangi bir şüphe duymuyorum. ABD Yüksek Mahkemesi, iş bu kadar ileriye gittiği takdirde Ripple lehine karar verecektir”

Ripple ve SEC arasındaki dava, şu anda New York Güney Bölgesi Mahkemesi’nin sorumluluğunda yer alıyor.

Ripple ile SEC arasındaki dava, kripto sektörü için hayati bir öneme sahip olabilir. Davadan çıkacak sonucun, sektörün gidişatına çok büyük etkileri olacağı tahmin ediliyor. 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, davanın 2023 yılının sonlarına doğru sonuçlanmasını beklediğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CryptoLaw kurucusu, Ripple’ın davayı kazanacağından emin
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!