Ark Invest Eski Analisti Bu Pariteye Dikkat Çekti: Risk Göstergesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske kripto para piyasasının risk göstergesi olarak tanımlanabilecek bir pariteye dikkat çekti.

Chris Burniske yakın tarihli bir gönderisinde, kripto risk iştahının önemli bir göstergesi olarak tanımlanabilecek SOL/ETH paritesine odaklandı. Hem Solana (SOL) hem de Ethereum’un (ETH) tarihsel olarak Bitcoin’den (BTC) çok daha oynak olduğunu işaret eden Burniskie, piyasanın mevcut risk seviyesini ölçmek için bu paritenin bir gösterge olabileceğini öne sürdü.

Burniske, bu varlıkların sadece risk göstergesi olarak kullanılmasından ziyade bir bütün olarak kripto para piyasası ve yatırımcılar arasındaki risk toleransının bir yansıması olabileceğini belirtti.

SOL/ETH paritesi piyasadaki kripto para yatırımcılarının risk toleransını değerlendirmek için bir araç olarak kullanılabilir diyen Burniskie, gönderisine gelen “Eth’den Sol’a daha fazla likidite akışı mı bekliyorsunuz?” sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. SOL/ETH paritesinin bir görüntüsünü paylaşan Burniske, risk iştahını yansıtan bu grafiğin durmak istiyor gibi görünmediğini vurguladı.

Burniske’nin bu yaklaşımına göre kripto para yatırımcıları, 2023 yılıyla birlikte atağa geçen markette daha fazla risk ve aynı zamanda ödül barındıran yatırımlara yöneliyor.

Bu grafik durmak istiyor gibi görünmüyor. Bu da risk iştahının aşağı inmek yerine yalnızca yukarı doğru hareket edeceğini gösteriyor.
Bununla birlikte sadece bu parite üzerinden referans almanın yeterli bir veri olmayacağını ifade eden Burniske, kripto para birimlerinin giderek makroekonominin ve geleneksel finansın bir parçasına dönüştüğünü belirtirken Solana veya Ethereum’un piyasayı hareket ettiren göstergeler olarak algılanmaması gerektiğini ifade etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Eski Analisti Bu Pariteye Dikkat Çekti: Risk Göstergesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!