Ethereum, büyük bir dönüm noktasını eşiğinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, 2023 boğa rallisinin başlamasıyla birlikte büyük bir dönüm noktasının eşiğinde yer alıyor. 

Ralliyle birlikte Ether’in değerinde artış yaşansa da, yükselen yalnızca varlığın fiyatı değil.

Varlığın fiyatı son birkaç haftadır düzenli bir biçimde yükselse de, ağın gelişimi için tek haber bu değil. Ağ, büyük bir hızla 100 milyon Ethereum adresinde doğru ilerliyor.

Kripto fiyatları, sermaye girişlerinin de artmasıyla beraber yükselmeyi sürdürüyor. Makroekonomik verilerin pozitif düzlemde olması, varlıkların fiyatına olumlu etki ediyor.

S&P 500 Endeksi ve NASDAQ, kripto fiyatlarıyla oldukça yakın bir biçimde devam etti. Kripto değerlerinin hisse senetleri ile paralellik göstermesi, nispeten yeni sayılan varlık sınıfının her geçen gün olgunlaştığını ve benimsendiğini açıkça ortaya koyuyor. 

Ethereum ağının kullanımı da her geçen gün artıyor. Aktif kullanıcı sayısı tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru ilerliyor. Aktif adresler, hem gönderici hem de alıcı olarak işlem yapan adreslerin ölçüsüdür. 

Ethereum kullanıcıları, ellerindeki Ether’leri aynı zamanda ağdaki programları çalıştırmak için de kullanıyor. Kripto piyasalarında yaşanna derin kriz, yeni adreslerin ve işlemlerin ortaya çıkmasının önüne geçemedi.

Bununla birlikte sıfır bakiyeden daha fazlasına sahip Ethereum adresleri de artış gösteriyor. Glassnode verilerine göre bu adresler, bu hafta içinde 92,5 milyon seviyesiyle yeni bir rekor kırdı.

Mevcut büyüme hızı göz önüne alındığında, 2023 yılının ikinci çeyreğine kadar Ethereum adreslerinin 100 milyon seviyesine ulaştığını görmemiz mümkün.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum, büyük bir dönüm noktasını eşiğinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!