Gemini CEO’sundan Genesis İflası Sonrası İlk Açıklama Geldi: Dava Tehditi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortaklarından Cameron Winklevoss, kripto para piyasasının dev yatırımcısı Digital Currency Group (DCG) ve CEO’su Barry Silbert’a ödemedikleri kredi borçları nedeniyle dava açabilir.

Cameron Winklevoss, çatı şirketi Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert‘i dava etmekle tehdit etti. Dava gerekçesi olarak ödenmeyen 900 milyon dolarlık kredi borcunu öne süren Winklevoss, sert ifadelerde bulunurken “suç ortakları” benzetmesi yaptı.

340.000’den fazla Earn kullanıcısının dolandırılmasının sorumluluğunu paylaşan Genesis ve suç ortaklarına karşı doğrudan yasal işlem başlatmaya hazırlanıyoruz. Barry ve DCG’nin aklını başına alıp alacaklılara adil bir teklifte bulunmazlarsa yakında Barry ve DCG’ye dava açacağız.

İflas koruma başvurusunun ardından alacaklılara seslenen Winklevoss “varlıklarınızı geri alabilmemiz için çok önemli bir adım” ifadelerine yer verdi. Kurucu ortak bu durumun her ne kadar alacaklılar için iyi olduğunu belirtsede, DCG’nin borçlarını ödemediği taktirde dava açma konusunda kararlı duruyor.

Öte yandan Genesis bugün yaptığı iflas başvurusunda Gemini’ye karşı yükümlülüklerinin 765 milyon dolar olduğunu iddia etti.

Ancak Genesis Global Capital, 11. bölüm iflası için verdiği gönüllü dilekçede Gemini’nin iddialarının bir kısmına itiraz etti. Genesis şirketi tarafından yapılan açıklamada, 900 milyon dolarlık kredinin belirli varlıkların haczinden elde edilen net gelir olduğu belirtilirken, söz yürürlükteki yasaların bu haciz gelirini kapsamayabileceği ifade edildi.

Winklevoss ve Silbert ikilisinin arasındaki tartışma haftalardır sosyal medya üzerinden devam ediyor. Winklevoss, DCG’nin CEO’su Silbert’ı ocak ayının başında yaptığı bir paylaşımda istifaya davet etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gemini CEO’sundan Genesis İflası Sonrası İlk Açıklama Geldi: Dava Tehditi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!