Devasa XRP hareketi dikkat çekti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir teknolojisi oldukça şeffaf bir yapıya sahip. Ağ üzerinde yapılan işlemler çok kolay bir şekilde takip edilebildiği gibi bu transferler geriye dönük de birçok ipucu sunabiliyor. Bu noktada zincir üstü veri analiz şirketleri de neredeyse her işlemi belli başlı filtrelerden geçiriyor. 

Bu zincir üstü veri traker’larından biri olan Whale Alert da oldukça dikkat çeken bir işlem tespit etti. Kimliği belirsiz bir adres, 261 milyon XRP’yi transfer etti. Bu miktar haberin yazımı itibarıyla 102 milyon doların üzerinde paraya tekabül ediyor.

Asıl dikkat çekici olan kısım ise bu yüksek miktardaki XRP transferinin, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un XRP hakkında pozitif yorumlarda bulunmasından sonra gerçekleşmesi.

🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 261,094,839 #XRP (102,414,350 USD) transferred from unknown wallet to unknown wallethttps://t.co/d9zPVrOLYj

— Whale Alert (@whale_alert) January 19, 2023
Ripple’ın CEO’su dava hakkında konuştu, 100 milyon dolarlık XRP hareket etti

Kripto para transferleri blokzincir üzerinde gerçekleştirildiği sürece işlem işlem tekip edilebiliyor. Ancak bu işlemler merkezi borsalar üzerinden gerçekleştirildiği sürece sadece borsanın denetiminde olduğundan görünmez oluyor. Bu noktada birçok borsanın KYC zorunluğu getirmesinin en büyük sebeplerinden biri de bu.

Son olarak tespit edilen XRP transferi de takipçileri dikkatini çekti.

İki farklı işlemle toplamda 360 milyon XRP’ye yatın transfer gerçekleşti. 

Diğer taraftan bu transferlerin dikkat çekmesinin en büyük sebebi şüphesiz yapılan transferlerin Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse’un açıklamalarının hemen ardından gelmesi oldu.

Garlinghouse artık yılan hikayesine dönen SEC – Ripple davasının yakın bir süre içerisinde Ripple lehine sonuçlanacağını ve XRP için güzel günlerin yakın olduğunu açıkladı.

Doğal olarak bu iki olay da birbiri ile ilişkilendirildi.

Ancak Garlinghouse’tan konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Devasa XRP hareketi dikkat çekti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!