SkyBridge CEO’sundan Sam Bankman-Fried açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SkyBridge CEO’su Anthony Scaramucci, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’e ilişkin düşüncelerini paylaştı. Scaramucci, Bankman-Fried’i arkadaşı gibi gördüğünü ve yaşanan olaylardan sonra ihanete uğramış gibi hissettiğini söyledi. 

Anthony Scaramucci, 16 Ocak tarihinde İsviçre’de başlayan Davos Zirvesinde SBF’e ilişkin açıklamalarda bulundu. Bankman-Fried hakkında içini Casper Lab’in Blokzincir Merkezi etkinliğine döken Scaramucci, Bankman-Fried’in hem kendisi em de ailesiyle yakın bir ilişkisi olduğunu belirtti. Ancak ünlü CEO, borsada meydana gelen çöküşün ve dolandırıcılık iddialarının ardından ihanete uğramış gibi hissettiğini açıkladı. 

SkyBridge CEO’su konuya ilişkin, “İhanetin ve sahtekarlığın her açıdan çok kötü bir şey olduğunu söylemeliyim. FTX’in çöküşü itibarımı çok etkiledi. Dikkat çekmek istediğim nokta değer verdiğim insanla olan ilişkimdi” açıklamalarında bulundu.

Anthony Scaramucci, Casper Lab’in Blokzincir Merkezi’nde konuşuyor: YouTube

Sam Bakman-Fried ile olan ilişkisini daha da detaylandıran Scaramucci, güvendiği bir insanın sonuna kadar arkasında durduğunu açıkladı. Ne var ki yönetici, çok yanlış kişinin arkasında durduğunu sonradan anladığını da sözlerine ekledi. 

“Ben herkesçe tanınan bir kişiyim. Durum böyle olunca da en ufak hatalarım bile çok fazla büyütülüyor. Bunu çok önemsemiyorum ancak, daha fazla riske girmeyeceğim. Ben Sam Bankman-Fried’in kriptonun, Mark Zuckerberg’ü olduğunu sandım. Kendisini, kriptonun Bernie Madoff’u olarak nitelendirmemiştim.” 

Her şeye rağmen SkyBridge kurucusunun yine de kripto varlıklara olan inancı sarsılmadı. Scaramucci bunun sebebinin ise çöküşlerin kripto endüstrisindeki teknolojiden kaynaklı değil, tamamen yönetim eksikliği sebebinden dolayı meydana gelmesi olduğunu bildirdi. 

“İşte bu yüzden kriptolara sahibiz ve blokzincir teknolojisi var olmaya devam ediyor. Sevsek de sevmesek de merkeziyetsiz bir ortam yaratmaya çalışıyoruz.” 

Scaramucci tüm saygısını kaybetti, SkyBridge ise hissesini geri istiyor 

SkyBridge CEO’sunun açıklamaları, diğer kripto şirket yöneticilerinin açıklamalarına göre can acıtacak cinsten oldu.. Pek çok yöneticinin yanı sıra Scaramucci, Bankman-Fried ile olan dostluğun bir hiç uğruna kaybedildiğini vurguladı. Ayrıca SBF, yalnızca ünlü CEO’nun değil kripto endüstrisindeki pek çok yöneticinin saygısını kaybetmiş durumda. 

Bilindiği üzere SkyBridge Capital, geçen yıl eylül ayında FTX’e şirket hissesi satmıştı. FTX Ventures, varlık yöneticisi SkyBridge hisselerinin yüzde 30’unu satın almıştı. Scaramucci, 13 Ocak tarihinde CNBC’ye verdiği demeçte ise şirketinin FTX’e satmış olduğu yüzde 30 oranındaki hissesini geri almak için harekete geçtiğini açıkladı. 

Son olarak SkyBridge yöneticisi, FTX’te meydana gelen çöküşten olumsuz etkilenen ve FTX ile olan ilişkisi nedeniyle zor zamanlar geçiren Brett Harrison gibi girişimcileri desteklemenin önemli olduğunu özetledi. 

Brett Harrison, eskiden FTX’in başkanı olarak görev alıyordu. Ancak SBF’in tuhaf davranışlarının ardından Eylül 2022’de görevinden istifa etti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SkyBridge CEO’sundan Sam Bankman-Fried açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!