Scaramucci, 2023'te Bitcoin'den (BTC) umutlu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci’ye göre 2023, Bitcoin’in (BTC) yeni zirveleri için bir hazırlık ve toparlanma yılı olacak.

Bitcoin (BTC) kısa bir süre önce 16.000 dolarlık hapishane bandından sonunda kurtularak 20.000 bandını aştı ve 21.000 dolarlık yeni konumuna yükselmeyi başardı. Bu yükseliş birçok altcoin’in de oldukça büyük yükselişler yaşamasına neden olurken, madencilik şirketlerinin hisse değerinden, Altcoin’lerin yüzde 100 değer kazanmasına kadar oldukça büyük etkisi oldu.

Bu noktada 2023’ün hem düzenleyici, hem de piyasalar açısından olumlu karşılandığını söyleyebilmek mümkün. Özellikle grafiklere bakıldığında Bitcoin’de (BTC) gerçekleşen yüzde 20’nin üzerindeki artış, analistlerin de beklenti yönünü yeniden güncellemesine neden oldu. 

Bitcoin’e olan inancı ile sık sık gündeme gelen isimlerden SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci de Bitcoin (BTC) konusunda olumlu bakıyor.

Scaramucci, Bitcoin için beklentileri ise oldukça dikkat çekici: 50.000 – 100.000 dolar seviyesi.

Anthony Scaramucci, Bitcoin konusundaki beklentilerini oldukça yüksek tutuyor

Bitcoin (BTC) ilk çıktığı günden bu yana kripto sektörüne yön vermeyi sürdürüyor. Her ne kadar DeFi ve yeni projelerin gelişmesi ile birlikte pazar payı düşük ivmeli bir şekilde düşse de liderliğin koruyor.

Fiyat bazında ise diğer geleneksel borsalar ile neredeyse bir endeks oluşturacak etkileşimi olan Bitcoin, altcoin’ler söz konusu olduğunda oldukça etki sahibi.

Bu yüzden sık sık MicroStrategy ve El Salvador gibi önemli aktörlerce toplanılan Bitcoin, önemli isimlerin de radarında. 

Trilyon dolarlık yatırım şirketlerinden merkez bankalarına kadar uzanan bu radar alanı, Bitcoin’in geleceği açısından da oldukça önemli.

Son yaşanan yükseliş hakkında konuşan SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci ise beklentilerini çok daha net ve yukarı yönlü koymuş durumda.

Scaramucci, Bitcoin fiyatının önümüzdeki 2 – 3 yıl içerisinde 50.000 – 100.000 dolar seviyesini görebileceğini söylerken, 2023’ü bir “toparlanma” yılı olarak tanımladı.

Bununla birlikte yer aldığı Blockchain Hub etkinliğinde konuşan Scaramucci, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried için de ilgi çekici ayrıntılara yer verdi.

FTX’in yaşadığı kriz hakkında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirten Scaramucci, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sam ile yakın bir ilişkim vardı ve onu bir arkadaş olarak görüyordum. Bu yüzden sana söylemeliyim ki ihanet ve dolandırıcılık pek çok açıdan kötü hissetiriyor. İtibarımı da kesinlikle incitti. Gerçekten üzücü”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Scaramucci, 2023'te Bitcoin'den (BTC) umutlu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!