4 yaşında Minecraft’ta komut yazarak başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğdem Öztabak’ın getirdiği popüler podcast MetaCafe, 2023’ün ilk bölümüyle Cointelegraph Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. 

Her hafta Web3 evinden Blockchain geliştiricilerine, teknolojiden proje sahiplerine ve çocuklara kadar birçok konunun konuşulduğu MetaCafe’nin yeni bölümü yayınlandı. Yeni bölümün bu hafta konusu, 9 yaşında yazılım ve bir çok şey ile ilgilenen ve Twitter sayfasından bu deneyimlerini paylaşan Kıvanç Tok ve onun projeleri oldu.

Kıvanç ile yazılıma nasıl başladığının hikayesinden, ilgilendiği alanlarda takip ettiği kanallar ve bir gününün nasıl geçtiği ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştiren Çiğdem Öztabak, genç yaştaki geliştiricilerin önemi ve gelecekte ne denli önemli olduğunu da ekledi.

Bununla birlikte kripto sektörüne de değinen Öztabak, buradaki genç geliştiricilerin sayısının giderek arttığına da dikkat çekti.

MetaCafe’nin yeni bölümlerini kaçırmamak için  Cointelegraph Türkiye’nin resmi YouTube kanalı  takip edebilirsiniz.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
4 yaşında Minecraft’ta komut yazarak başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!