Celsius madencilik kolu 1,3 milyon dolarlık ekipmanını satıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Celsius Network’ün madencilik kolu, iflas davası kapsamında 1,3 milyon dolarlık madencilik ekipmanının satışı için bir bildirim yayımladı.

Celsius, 11 Ocak’ta New York Güney Bölgesi’ndeki Birleşik Devletler İflas Mahkemesi’ne yaptığı bir başvuruda, yatırım şirketi Touzi Capital’e 2.687 MicroBT M30S ASIC kulesi satacağını açıkladı. Gayrimenkul ve blokzincirine yatırım yapan Touzi, Teksas’taki bir tesiste bulunan madenciler için Celsius Mining’e 1,3 milyon dolardan fazla ödeyecek.

Celsius, Touzi’nin birkaç komisyoncu ve piyasa katılımcısıyla yaptığı görüşmelerden sonra madenciler için en iyi teklifi yaptığını belirtti. Celcius ayrıca ocak ayında Core Scientific’in, şirketin ev sahipliği yaptığı 37 binden fazla Celsius’a ait olan madencilik ekipmanını kapattığını duyurmuştu.

Hemen oy verin!

Celsius, Temmuz 2022’de Bölüm 11’de iflas başvurusunda bulundu ve platformda da kilitli olduğu bildirilen 4,7 milyar dolarlık kullanıcı mevduatı bıraktı. Ayrıca bir federal yargıç, aralık ayındaki bir mahkeme kararında, Celsius’un 15 Şubat’a kadar bir yeniden yapılandırma planı sunması gerektiğini söyledi.

Diğer taraftan Cambridge Bitcoin Elektrik Tüketim Endeksi’nden alınan verilere göre ABD, Aralık 2021 itibarıyla yaklaşık yüzde 37 seviyesindeki Bitcoin (BTC) hash oranında dünya lideri konumunda. Tüm bunların yanı sıra 2022’deki kripto piyasası çöküşü, tesislerin operasyonları kısmasını gerektiren aşırı hava olayları gibi, madencilik faaliyetlerinin kar oranını da etkiledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Celsius madencilik kolu 1,3 milyon dolarlık ekipmanını satıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!