Huobi’nin Kore İştiraki Çatı Şirketten Ayrılmak İstiyor: Yeniden Markalaşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi’nin Güney Kore iştiraki, ana şirketten ayrılmayı planlıyor.

Yerel bir haber ajansının yakın tarihte yayınladığı habere göre Huobi’nin Güney Kore iştiraki Huobi Kore’nin Başkanı Cho Kook-Bong, borsanın çoğunluk hisselerini satın almayı ve yeniden markalaşarak borsanın adını değiştirmeyi planlıyor.

Halihazırda borsanın %72’si Huobi Global’ın kurucu ortağı Leon Li’ye aitken Cho Kook-Bong ve Korea Real Estate Trust, kalan %28’lik hissenin sahipleri olarak yer alıyor.

Verilen bilgilere göre Güney Kore’nin en büyük madencilik şirketlerinden birinin sahibi olan Kook-Bong, hisse satın alımı ve isim değişikliği ile beraber Huobi Global ve Huobi Kore arasına sınır çekmeyi amaçlıyor.

Uzmanlar, Kook-Bong’un yakın zamanda oldukça radikal politikalar sürdüren Huobi Global’in politikalarına tabi olmamak için böyle bir yol izlemiş olabileceğini öne sürdü. Huobi, geçtiğimiz günlerde çalışanlarının %20’sinin işine son vermek, maaşların Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) ile ödenmesini dayatmak ve kurumsal müşterilerini bir bir kaybetmek gibi çeşitli iddialarla gündeme gelmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi’nin Kore İştiraki Çatı Şirketten Ayrılmak İstiyor: Yeniden Markalaşacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!